Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Sura Mare Sibiu. Chirie case cu 3 camere. casa cu 3 camere decomandate in sura mare judetul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 40 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
Jul 08, 2016 Jul 08, 2016 Casa cu 3 camere decomandate de inchiriat in localitatea Sura Mare judetul Sibiu cu o suprafata totala de 155 mp si o curte privata de 40 mp amenajata cu gazon, situata intr-un cartier linistit de case si vile constructie 2011 aflat la o distanta de doar 3 km de centrul orasului Sibiu. Aceasta este foarte spatioasa si compartimentata pe cele doua nivele astfel: la primul nivel se afla un hol la intrare, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata (plita gaz, cuptor electric incorporabil, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica, filtru cafea, cuptor microunde), baie cu cabina de dus, living spatios mobilat modern (coltar, masuta cafea, televizor LCD, sistem audio, receiver satelit DolceTV) din care este posibila iesirea in curtea din spatele casei. La cel de-al doilea nivel se afla doua dormitoare decomandate mobilate cu iesire pe un balcon comun, hol mare cu balcon spre curtea comuna si o baie generoasa cu cada. Locuinta a fost realizata si finisata cu materiale de cea mai buna calitate si dispune de imbuntatirile necesare unui trai linistit cum ar fi curte comuna pavata cu dale de beton, termosistem la exterior, tencuiala decorativa, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, gresie, faianta, parchet laminat in camere, usi noi la interior, sistem de climatizare. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 370 euro / luna.

casa cu 3 camere decomandate in sura mare judetul

Casa cu 40 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 40 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 164344 | actualizat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 370 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 155 m2
  • Suprafata teren: 40 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Casa cu 3 camere decomandate de inchiriat in localitatea Sura Mare judetul Sibiu cu o suprafata totala de 155 mp si o curte privata de 40 mp amenajata cu gazon, situata intr-un cartier linistit de case si vile constructie 2011 aflat la o distanta de doar 3 km de centrul orasului Sibiu.
Aceasta este foarte spatioasa si compartimentata pe cele doua nivele astfel: la primul nivel se afla un hol la intrare, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata (plita gaz, cuptor electric incorporabil, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica, filtru cafea, cuptor microunde), baie cu cabina de dus, living spatios mobilat modern (coltar, masuta cafea, televizor LCD, sistem audio, receiver satelit DolceTV) din care este posibila iesirea in curtea din spatele casei.
La cel de-al doilea nivel se afla doua dormitoare decomandate mobilate cu iesire pe un balcon comun, hol mare cu balcon spre curtea comuna si o baie generoasa cu cada.
Locuinta a fost realizata si finisata cu materiale de cea mai buna calitate si dispune de imbuntatirile necesare unui trai linistit cum ar fi curte comuna pavata cu dale de beton, termosistem la exterior, tencuiala decorativa, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, gresie, faianta, parchet laminat in camere, usi noi la interior, sistem de climatizare.
Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 370 euro / luna.
  • Inchiriere 370 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 164344 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2977 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 620 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.12.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei