Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Lazaret Sibiu. Chirie case cu 4 camere. casa moderna 4 camere decomandate in sibiu zona la

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 240 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
Oct 11, 2017 Oct 11, 2017 Casa moderna cu 4 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Lazaret , structurata pe doua niveluri parter si etaj construita din caramida in anul 2010 fiind recent renovat, cu suprafata utila de 145 mp si o curte libera de 140 mp unde este amenajata terasa, spatiu pentru gratar,loc de parcare si spatiu verde. Locuinta este compartimentata astfel: parterul este dominat de livingul amenajat ca spatiu de relaxare si de primire a oaspetilor, avand un semineu care poate fii privit ca un element decorativ dar poate fii si utilizat pentru a incalzi incaperile sau doar pentru a creea o atmosfera calda in clipele geroase ale iernii, din zona de living se poate iesi pe o terasa acoperita, potrivita pentru a intampina cat mai multi oaspeti, bucatarie inchisa mobilata si utilata, WC de servici si o debara, iar la etaj sunt 3 dormitoare, doua dormitoare avand un balcon comun, o baie cu cada si un spatiu care poate fi folosit ca si dressing, toate incaperile fiind luminate si ventilate natural. Ca si imbunatiri sunt: geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie, calorifere din aluminiu, izolatie termica si fonica exterioara. Casa este amplasata intr-o zona linistita ferita de zgomot in apropiere fiind magazine, unitati de invatamant, gradinita, farmacii si celelalte puncte de interes public. Pretul de inchiriere al casei mobilata si utilata este de 650 euro/luna plus o luna garantie.

casa moderna 4 camere decomandate in sibiu zona la

Casa cu 240 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 145 m2, teren în suprafata de 240 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 207415 | adaugat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 650 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 145 m2
  • Suprafata construita: 190 m2
  • Suprafata teren: 240 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Casa moderna cu 4 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Lazaret , structurata pe doua niveluri parter si etaj construita din caramida in anul 2010 fiind recent renovat, cu suprafata utila de 145 mp si o curte libera de 140 mp unde este amenajata terasa, spatiu pentru gratar,loc de parcare si spatiu verde.
Locuinta este compartimentata astfel: parterul este dominat de livingul amenajat ca spatiu de relaxare si de primire a oaspetilor, avand un semineu care poate fii privit ca un element decorativ dar poate fii si utilizat pentru a incalzi incaperile sau doar pentru a creea o atmosfera calda in clipele geroase ale iernii, din zona de living se poate iesi pe o terasa acoperita, potrivita pentru a intampina cat mai multi oaspeti, bucatarie inchisa mobilata si utilata, WC de servici si o debara, iar la etaj sunt 3 dormitoare, doua dormitoare avand un balcon comun, o baie cu cada si un spatiu care poate fi folosit ca si dressing, toate incaperile fiind luminate si ventilate natural.
Ca si imbunatiri sunt: geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie, calorifere din aluminiu, izolatie termica si fonica exterioara.
Casa este amplasata intr-o zona linistita ferita de zgomot in apropiere fiind magazine, unitati de invatamant, gradinita, farmacii si celelalte puncte de interes public.
Pretul de inchiriere al casei mobilata si utilata este de 650 euro/luna plus o luna garantie.
  • Inchiriere 650 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207415 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 301 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 840 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei