Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Lazaret Sibiu. Chirie case cu 4 camere. casa moderna singur in curte 4 camere mobilate uti

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 320 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
Oct 11, 2017 Oct 11, 2017 Casa moderna cu living si 3 dormitoare decomandate, 220 mp curte individuala, de inchiriat, in Sibiu zona Lazaret, cu o suprafata totala de 198 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie si aproape de scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre toate zonele orasului. Desfasurata pe doua nivele, confortabila, luminoasa, mobilata modern si cu bun gust, locuinta este compartimentata astfel: parterul este dominat de un living spatios si luminos amenajat cu eleganta ca spatiu de relaxare sau de primire a oaspetilor cu intrare in bucataria cu loc de luat masa si in baia cu cabina de dus; o eleganta scara interioara din lemn realizeaza accesul la etajul ocupat de cele trei dormitoare, doua avand iesire in balcon si o baie cu cabina de dus. Casa se afla intr-o stare excelenta cu toate imbunatatirile moderne: finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate, usi din lemn, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel si boiler, mobilier si electrocasnice noi. Proprietatea detine o curte mare cu garaj deschis in care se pot parca doua autoturisme, o anexa cu spatiu pentru depozitare in care se afla centrala termica si un boiler cu capacitatea de 300 l, terasa cu gratar zidit, zona verde si leagan. Pretul de inchiriere al proprietatii pe termen lung este de 850 euro / luna. Proprietarul accepta animale de companie in curte.

casa moderna singur in curte 4 camere mobilate uti

Casa cu 320 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 165 m2, teren în suprafata de 320 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 203567 | actualizat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 850 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 165 m2
  • Suprafata construita: 198 m2
  • Suprafata teren: 320 m2
  • Deschidere: 6 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Casa moderna cu living si 3 dormitoare decomandate, 220 mp curte individuala, de inchiriat, in Sibiu zona Lazaret, cu o suprafata totala de 198 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie si aproape de scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre toate zonele orasului.
Desfasurata pe doua nivele, confortabila, luminoasa, mobilata modern si cu bun gust, locuinta este compartimentata astfel:
parterul este dominat de un living spatios si luminos amenajat cu eleganta ca spatiu de relaxare sau de primire a oaspetilor cu intrare in bucataria cu loc de luat masa si in baia cu cabina de dus; o eleganta scara interioara din lemn realizeaza accesul la etajul ocupat de cele trei dormitoare, doua avand iesire in balcon si o baie cu cabina de dus.
Casa se afla intr-o stare excelenta cu toate imbunatatirile moderne: finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate, usi din lemn, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel si boiler, mobilier si electrocasnice noi.
Proprietatea detine o curte mare cu garaj deschis in care se pot parca doua autoturisme, o anexa cu spatiu pentru depozitare in care se afla centrala termica si un boiler cu capacitatea de 300 l, terasa cu gratar zidit, zona verde si leagan.
Pretul de inchiriere al proprietatii pe termen lung este de 850 euro / luna.
Proprietarul accepta animale de companie in curte.
  • Inchiriere 850 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203567 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1854 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1930 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei