Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Sura Mica Sibiu. Chirie case cu 4 camere. casa cu 4 camere singur in curte in sura mica jude

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 520 m2 teren in Sura Mica, Sibiu
May 12, 2015 May 12, 2015 Casa singur in curte de inchiriat cu 4 camere decomandate in judetul Sibiu localitate Sura Mica cu o suprafata totala de 210 mp si o curte individuala libera de 400 mp cu posibilitate de acces auto, situata intr-o zona linistita de case noi construite aflata la o distanta de doar 20 minute de mers cu masina de Sibiu. Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele ale sale, astfel la primul nivel regasim un living generos cu loc de servire a mesei si iesire pe terasa din spatele casei, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata (aragaz, frigider, mobilier de bucatarie), o baie de serviciu cu geam de aerisire si hol la intrare. Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara solida cu balustrade de inox, iar aici se afla 3 dormitoare decomandate din care unul cu baie proprie cu cabina de dus, balcon privat si dressing, o baie cu cada si geam de aerisire si un hol din care se face intrarea in dormitoare. Casa detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, curte libera individuala cu acces auto, gresie, faianta, jaluzele verticale la geamuri, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de interior de lemn, usa metalica la intrare, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Casa se inchiriaza la pretul de 420 euro / luna usor negociabil cu bucataria complet mobilata si utilata.

casa cu 4 camere singur in curte in sura mica jude

Casa cu 520 m2 teren in Sura Mica, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 180 m2, teren în suprafata de 520 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 170351 | actualizat acum 8 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 420 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mica
  • Reper: Sura mica
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 180 m2
  • Suprafata construita: 210 m2
  • Suprafata teren: 520 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Casa singur in curte de inchiriat cu 4 camere decomandate in judetul Sibiu localitate Sura Mica cu o suprafata totala de 210 mp si o curte individuala libera de 400 mp cu posibilitate de acces auto, situata intr-o zona linistita de case noi construite aflata la o distanta de doar 20 minute de mers cu masina de Sibiu.
Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele ale sale, astfel la primul nivel regasim un living generos cu loc de servire a mesei si iesire pe terasa din spatele casei, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata (aragaz, frigider, mobilier de bucatarie), o baie de serviciu cu geam de aerisire si hol la intrare.
Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara solida cu balustrade de inox, iar aici se afla 3 dormitoare decomandate din care unul cu baie proprie cu cabina de dus, balcon privat si dressing, o baie cu cada si geam de aerisire si un hol din care se face intrarea in dormitoare.
Casa detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, curte libera individuala cu acces auto, gresie, faianta, jaluzele verticale la geamuri, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de interior de lemn, usa metalica la intrare, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Casa se inchiriaza la pretul de 420 euro / luna usor negociabil cu bucataria complet mobilata si utilata.
  • Inchiriere 420 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 170351 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 308 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 376 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei