Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Terezian Sibiu. Chirie case cu 4 camere. casa in sibiu cu 4 camere decomandate zona terezia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 550 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
Feb 02, 2017 Feb 02, 2017 Vila de inchiriat singur in curte cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Terezian, constructie noua 2008 realizata si amenajata cu materiale de cea mai buna calitate si de ultima generatie. Aceasta este structurata din parter si etaj avand suprafata totala de 179 mp, teren de 550 mp dintre care 371 mp curte libera individuala ce are si acces auto. Vila are o suprafata utila de 150 mp si este formata din 4 camere dintre care 3 dormitoare (unul are baie proprie si balcon), living, bucatarie inchisa cu debara, 3 bai, 2 holuri. Livingul este dotat cu coltar din piele, masuta din sticla, spoturi ornamentale, tot la parter regasim o baie dotata cu cabina de dus, bucatarie mobilata la comanda cu mobila MDF si utilata cu electrocaznice marca SAMSUNG (cuptor, plita si hota) precum si frigider, cuptor cu microunde. Parterul detine si spatiu tehnic in care este amplasata masina de spalat si centrala termica, poate fi folosita si ca spatiu de depozitare. Etajul este compartimentat in 3 dormitoare foarte spatioase si mobilate cu mobila la comanda de dormitor, TV, 2 bai cu cada pe colt si geam de aerisire si 2 balcoane generoase unde va veti bucura de aerul curat. Casa este construita pe structura din beton armat, acoperis din Lindab, izolatie termica si fonica pe exterior dotata cu ferestre din geam termopan, usa la intrare din PVC de culoarea lemnului, usi interior din lemn de foarte mare calitate, faianta, lavabil, gresie, parchet, iar accesul la nivelul superior se face pe o scara interioara deosebita din lemn masiv. Curtea casei este pavata, amenajata pentru petrecerea timpului liber cu gradina verde si gratar. Imobilul se afla pe o strada asfaltata, iluminata si foarte aproape de punctele de interes public precum magazine, farmacii, banci. Pretul de inchiriere al acestei impresionante vile este de 1200 euro lunar.

casa in sibiu cu 4 camere decomandate zona terezia

Casa cu 550 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 550 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 170197 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.200 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 179 m2
  • Suprafata teren: 550 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Vila de inchiriat singur in curte cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Terezian, constructie noua 2008 realizata si amenajata cu materiale de cea mai buna calitate si de ultima generatie.
Aceasta este structurata din parter si etaj avand suprafata totala de 179 mp, teren de 550 mp dintre care 371 mp curte libera individuala ce are si acces auto.
Vila are o suprafata utila de 150 mp si este formata din 4 camere dintre care 3 dormitoare (unul are baie proprie si balcon), living, bucatarie inchisa cu debara, 3 bai, 2 holuri.
Livingul este dotat cu coltar din piele, masuta din sticla, spoturi ornamentale, tot la parter regasim o baie dotata cu cabina de dus, bucatarie mobilata la comanda cu mobila MDF si utilata cu electrocaznice marca SAMSUNG (cuptor, plita si hota) precum si frigider, cuptor cu microunde. Parterul detine si spatiu tehnic in care este amplasata masina de spalat si centrala termica, poate fi folosita si ca spatiu de depozitare. Etajul este compartimentat in 3 dormitoare foarte spatioase si mobilate cu mobila la comanda de dormitor, TV, 2 bai cu cada pe colt si geam de aerisire si 2 balcoane generoase unde va veti bucura de aerul curat.
Casa este construita pe structura din beton armat, acoperis din Lindab, izolatie termica si fonica pe exterior dotata cu ferestre din geam termopan, usa la intrare din PVC de culoarea lemnului, usi interior din lemn de foarte mare calitate, faianta, lavabil, gresie, parchet, iar accesul la nivelul superior se face pe o scara interioara deosebita din lemn masiv.
Curtea casei este pavata, amenajata pentru petrecerea timpului liber cu gradina verde si gratar.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata, iluminata si foarte aproape de punctele de interes public precum magazine, farmacii, banci.
Pretul de inchiriere al acestei impresionante vile este de 1200 euro lunar.
  • Inchiriere 1.200 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 170197 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2525 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1447 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei