Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Sura Mica Sibiu. Chirie case cu 4 camere. casa cu 4 camere in localitatea sura mica langa si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 608 m2 teren in Sura Mica, Sibiu
Aug 31, 2016 Aug 31, 2016 Casa de inchiriat in apropriere de Sibiu, intr-o zona foarte linistita si usor accesibila in localitatea Sura Mica intr-un cartier nou construit de vile. Proprietatea a fost construita cu mult suflet special pentru o familie, fiind pozitionata pe un teren cu suprafata de 608 mp, teren imprejmuit cu gard. Casa este foarte spatioasa si bine structurata astfel,  la primul nivel exista un living foarte spatios mobilat complet, un birou pentru activitatea zilnica, bucatarie special de iarna mobilata, o bucatarie de vara cu iesirea in curtea interioara, casa scarii si o baie de servici cu cabina de dus si nu in ultimul rand camera centralei ( incalzirea casei este conceputa cu 2 centrale termice - una pe lemne si una pe gaz - sunt montate si functionale - incalzirea imobilului este in pardoseala - lucru benefic pentru mentenanta si costuri reduse ). La etajul vilei exista 2 dormitoare matrimoniale decomandate, unul din dormitoare cu baie cu cabina de dus si inca o baie cu cada pozitionata pe holul de acces in incaperi. Tot la nivelul superior exista inca o camera neamenajata - care poate fi folosita si drept loc de joaca pentru copii sau pot fi separate in 2 camere mici. Casa dispune de garaj inchis cu usa glisanta si pivnita. Dispune de toate imbunatarile necesare - gresie, parchet, usa metalica, usi de lemn, electrocasnice, centrale termice - toate de cea mai buna calitate. Aceasta vila se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 400 euro.

casa cu 4 camere in localitatea sura mica langa si

Casa cu 608 m2 teren in Sura Mica, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 608 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 155764 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 400 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mica
  • Reper: Sura mica
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 280 m2
  • Suprafata teren: 608 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Casa de inchiriat in apropriere de Sibiu, intr-o zona foarte linistita si usor accesibila in localitatea Sura Mica intr-un cartier nou construit de vile. Proprietatea a fost construita cu mult suflet special pentru o familie, fiind pozitionata pe un teren cu suprafata de 608 mp, teren imprejmuit cu gard.
Casa este foarte spatioasa si bine structurata astfel,  la primul nivel exista un living foarte spatios mobilat complet, un birou pentru activitatea zilnica, bucatarie special de iarna mobilata, o bucatarie de vara cu iesirea in curtea interioara, casa scarii si o baie de servici cu cabina de dus si nu in ultimul rand camera centralei ( incalzirea casei este conceputa cu 2 centrale termice - una pe lemne si una pe gaz - sunt montate si functionale - incalzirea imobilului este in pardoseala - lucru benefic pentru mentenanta si costuri reduse ).
La etajul vilei exista 2 dormitoare matrimoniale decomandate, unul din dormitoare cu baie cu cabina de dus si inca o baie cu cada pozitionata pe holul de acces in incaperi. Tot la nivelul superior exista inca o camera neamenajata - care poate fi folosita si drept loc de joaca pentru copii sau pot fi separate in 2 camere mici.
Casa dispune de garaj inchis cu usa glisanta si pivnita. Dispune de toate imbunatarile necesare - gresie, parchet, usa metalica, usi de lemn, electrocasnice, centrale termice - toate de cea mai buna calitate.
Aceasta vila se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 400 euro.
  • Inchiriere 400 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155764 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2805 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 876 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei