Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Faleza Nord Constanta. Chirie case cu 5 camere.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 430 m2 teren in zona Faleza Nord - Constanta
Feb 06, 2019 Feb 06, 2019 Faleza Nord, vile unicat, POZITIE DEOSEBITA Suprafata: 400 Nr camere: 5 Suprafata teren: 430 Descriere: Faleza Nord, complex de vile, o capodoperă inginerească. Acestea sunt de diverse tipuri, ce se diferențiază ca metri pătrați, priveliște, orientare și apropiere de coastă. Reprezintă o investiție sigură de mare interes, toate având grădină și spațiu acoperit de parcare,  reflectă peisaje minunate care la orice oră din zi dăruiesc priveliști spectaculoase. Apropierea de mare, de proprietățile ei curative și benefice pentru sănătate, fac vilele locuința ideală pentru adulți și copii, pe timp de vară și pe timp de iarnă, pentru a vă bucura de perioada de concediu sau pentru a face din ea un domiciliu permanent. Toate materialele folosite pentru construcție, în special pentru finisaje, sunt exclusiv italiene, iar acesta este unul din motivele care le face să fie de o valoare inegalabilă. Finisajele de lux, instalațiile electrice și de climatizare, conexiunile la rețelele wireless și la instalațiile de automatizare individuală, completează descrierea totală a acestor minunate vile.   Excelența construcției împreună cu pasiunea celor ce dintotdeauna și-au iubit munca. Vilele de tip A (bifamiliare) sunt mari , spațioase și se extind pe două etaje plus mansardă, iar accesul la diferitele etaje se poate face atat pe scari cat și cu ascensorul. Nivele sunt alcătuite astfel: parter: un salon de foarte mare cu spațiu pentru luat masa, cameră de zi, zonă relax, bucătărie, spălătorie și baie de serviciu pentru musafiri; etajul I: trei dormitoare, din care unul având garderobă, toate dotate cu baie cu intrare direct din camera, debara sub scară, terase și balcoane mari; etajul de la mansardă: un dormitor cu garderobă și baie cu intrare directă, bucătărie, spațiu pentru luat masa și cameră de zi. Toate finisajele sunt foarte prețioase făcând trimitere la stilul made in Italy, iar vederea este spre mare. Suprafara este de circa 430mp. Vilele de tip B (bifamiliare) se extind pe două etaje plus  mansardă. Nivelele sunt prevazute scari interne elegante si alcătuite astfel: parter: salon de prezentare, salon pentru luat masa, bucătărie, spălătorie, baie de serviciu pentru musafiri și debara; etajul I: două dormitoare, din care unul având garderobă, toate dotate cu baie cu intrare direct din camera ; etajul de la mansardă: un dormitor, baie, bucătărie, cameră de zi și spațiu pentru luat masa. Toate vilele au terase și balcoane care dau posibilitatea de a beneficia de aer liber la orice oră din zi și din noapte, iar finisajele sunt foarte prețioase făcând trimitere la stilul ,,Made in Italy’.Suprafata este de circa 320 mp.

Casa cu 430 m2 teren in zona Faleza Nord - Constanta

Casa cu 5 camere, suprafata utila 400 m2, teren în suprafata de 430 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 227561 | actualizat acum 5 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 35.000 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Faleza Nord
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 400 m2
  • Suprafata teren: 430 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 1

Alte informatii:

Faleza Nord, vile unicat, POZITIE DEOSEBITA Suprafata: 400 Nr camere: 5 Suprafata teren: 430 Descriere: Faleza Nord, complex de vile, o capodoperă inginerească. Acestea sunt de diverse tipuri, ce se diferențiază ca metri pătrați, priveliște, orientare și apropiere de coastă. Reprezintă o investiție sigură de mare interes, toate având grădină și spațiu acoperit de parcare,  reflectă peisaje minunate care la orice oră din zi dăruiesc priveliști spectaculoase.
Apropierea de mare, de proprietățile ei curative și benefice pentru sănătate, fac vilele locuința ideală pentru adulți și copii, pe timp de vară și pe timp de iarnă, pentru a vă bucura de perioada de concediu sau pentru a face din ea un domiciliu permanent.
Toate materialele folosite pentru construcție, în special pentru finisaje, sunt exclusiv italiene, iar acesta este unul din motivele care le face să fie de o valoare inegalabilă. Finisajele de lux, instalațiile electrice și de climatizare, conexiunile la rețelele wireless și la instalațiile de automatizare individuală, completează descrierea totală a acestor minunate vile.
  Excelența construcției împreună cu pasiunea celor ce dintotdeauna și-au iubit munca.
Vilele de tip A (bifamiliare) sunt mari , spațioase și se extind pe două etaje plus mansardă, iar accesul la diferitele etaje se poate face atat pe scari cat și cu ascensorul. Nivele sunt alcătuite astfel: parter: un salon de foarte mare cu spațiu pentru luat masa, cameră de zi, zonă relax, bucătărie,
spălătorie și baie de serviciu pentru musafiri; etajul I: trei dormitoare, din care unul având garderobă, toate dotate cu baie cu intrare direct din camera, debara sub scară, terase și balcoane mari; etajul de la mansardă: un dormitor cu garderobă și baie cu intrare directă, bucătărie, spațiu pentru luat masa și cameră de zi. Toate finisajele sunt foarte prețioase făcând trimitere la stilul made in Italy, iar vederea este spre mare. Suprafara este de circa 430mp.
Vilele de tip B (bifamiliare) se extind pe două etaje plus  mansardă. Nivelele sunt prevazute scari interne elegante si alcătuite astfel: parter: salon de prezentare, salon pentru luat masa, bucătărie, spălătorie, baie de serviciu pentru musafiri și debara; etajul I: două dormitoare, din care unul având garderobă, toate dotate cu baie cu intrare direct din camera ; etajul de la mansardă: un dormitor, baie, bucătărie, cameră de zi și spațiu pentru luat masa. Toate vilele au terase și balcoane care dau posibilitatea de a beneficia de aer liber la orice oră din zi și din noapte, iar finisajele sunt foarte prețioase făcând trimitere la stilul ,,Made in Italy’.Suprafata este de circa 320 mp.
  • Inchiriere 35.000 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 227561 Agentia: S.C BLUE SKY IMPEX.RO Nume: Oana Barbieru
Actualizata: acum 5 ani si 2 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 1631 ori Manager: Blue Sky Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 858 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 21 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.02.2019 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.17.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei
  • Mai sunt inca 1 oferte de case de inchiriat la pret comparabil, in Constanta.