Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Calea Cisnadiei Sibiu. Chirie case cu 5 camere. casa singur in curte zona calea cisnadiei in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 459 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jul 10, 2015 Jul 10, 2015 Casa de vanzare singur in curte cu 5 camere decomandate, constructie noua anul 2014 zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata utila de 200 mp structurata prin P+ M+ Pod. Acest imobil este construit pe un teren cu suprafata de 459 mp, si o deschidere la strada de aproximativ 16 metri liniari, cu acces auto pe o poarta culisanta. Casa este compusa la parter din living foarte spatios, bucatarie cu loc de luat masa, birou, hol la intrarea in casa din care se face accesul la fiecare incapere, baie cu cabina de dus si geam de aerisire. La mansarda accesul se face pe o scara din beton placata cu gresie si balustrada din lemn, unde se regasesc 3 dormitoare foarte spatioase dintre care un dormitor cu balcon propriu, un dresing si o baie dotata cu cada si geam de aerisire. Imobilul a fost construit cu materiale de calitate, avand imbunatatiri precum usa din PVC la intrare, sistem de alarma, geamuri termopane cu 6 camere si 3 foi de sticla, centrala termica, zona parterului si accesul la mansarda placat cu gresie, dormitoarele cu parchet laminat, faianta in bai, curtea din fata imobilului placata cu piscoturi, tereasa din spate placata cu gresie si acoperita, policarbonat si profile din fier forjat, zona de gratar placata cu piscoturi, iar langa terasa o suparata amenajata cu gazon. Aceasta casa este complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, rufe, hota, masina de spalat vase, mobilier de bucatarie executat la comanda, mobiliere pentru dormitoare cu paturi matrimoniale, mobila cu coltar in living, tapet, masa si banci din lemn pe terasa. Pretul de inchiriere pentru acest imobil complet mobilat si utilat in care va puteti simti ca acasa din a doua zi de la inchiriere, este de doar 1000 euro/ luna.

casa singur in curte zona calea cisnadiei in sibiu

Casa cu 459 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 200 m2, teren în suprafata de 459 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 177737 | adaugat acum 8 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 200 m2
  • Suprafata construita: 220 m2
  • Suprafata teren: 459 m2
  • Deschidere: 16 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa de vanzare singur in curte cu 5 camere decomandate, constructie noua anul 2014 zona Calea Cisnadiei in Sibiu, cu o suprafata utila de 200 mp structurata prin P+ M+ Pod.
Acest imobil este construit pe un teren cu suprafata de 459 mp, si o deschidere la strada de aproximativ 16 metri liniari, cu acces auto pe o poarta culisanta.
Casa este compusa la parter din living foarte spatios, bucatarie cu loc de luat masa, birou, hol la intrarea in casa din care se face accesul la fiecare incapere, baie cu cabina de dus si geam de aerisire. La mansarda accesul se face pe o scara din beton placata cu gresie si balustrada din lemn, unde se regasesc 3 dormitoare foarte spatioase dintre care un dormitor cu balcon propriu, un dresing si o baie dotata cu cada si geam de aerisire.
Imobilul a fost construit cu materiale de calitate, avand imbunatatiri precum usa din PVC la intrare, sistem de alarma, geamuri termopane cu 6 camere si 3 foi de sticla, centrala termica, zona parterului si accesul la mansarda placat cu gresie, dormitoarele cu parchet laminat, faianta in bai, curtea din fata imobilului placata cu piscoturi, tereasa din spate placata cu gresie si acoperita, policarbonat si profile din fier forjat, zona de gratar placata cu piscoturi, iar langa terasa o suparata amenajata cu gazon.
Aceasta casa este complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, rufe, hota, masina de spalat vase, mobilier de bucatarie executat la comanda, mobiliere pentru dormitoare cu paturi matrimoniale, mobila cu coltar in living, tapet, masa si banci din lemn pe terasa.
Pretul de inchiriere pentru acest imobil complet mobilat si utilat in care va puteti simti ca acasa din a doua zi de la inchiriere, este de doar 1000 euro/ luna.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 177737 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 296 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 37 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.07.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei