Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Calea Poplacii Sibiu. Chirie case cu 5 camere. casa cu 5 camere si 550 mp teren pe calea poplacii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 550 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu
Mar 26, 2018 Mar 26, 2018 Casa cu 5 camere decomandate si 550 mp teren de inchirat pe Calea Poplacii din Sibiu. Proprietatea este structurata pe 3 nivele, respectiv un demisol format dintr-un garaj cu o suprafata generoasa, de 40 mp, o spalatorie, un hol si o camara. Parterul inalt al casei este format dintr-un hol generos care asigura accesul spre living-ul impresionant de 47 mp, cu marmura montata impecabil, geamuri mari de tip termopan, mobilat clasic cu obiecte de mobilier de calitate superioara, cu acces pe terasa inchisa in geamuri tip termopan cu tamplarie PVC si cu vedere spre gradina casei. Bucataria este inchisa, mobilata si utilata cu electrocasnice, baia este mobilata si dotata cu cabina de dus si geam de aerisire iar biroul este mobilat cu obiecte de mobilier specifice. Scarile interioare placate cu marmura alba asigura accesul spre nivelul superior, unde sunt cele 3 dormitoare decomandate, baia, dressingul si holul. Dormitoarele sunt mari, luminate ideal si mobilate cu stil. Baia este mobilata si dotata cu cada si geam de aerisire. Casa a fost conceputa ca duplex, insa sunt 2 ziduri individuale, spatiul de 3 cm dintre ele fiind lasat cu un scop dublu, atat din punct de vedere al dilatarii cat si al izolarii fonice. Ca si imbunatatiri, casa dispune de: marmura alba prelucrata la Simeria, centrala termica Vaillant, calorifere de aluminiu si otel, geamuri de tip termopan, usi de lemn, parchet din lemn masiv, instalatii noi de gaz, apa, curent si izolatie exterioara. Curtea din fata casei permite parcarea cu usurinta a 2 autoturisme iar gradina situata in spatele casei, este un loc ideal pentru relaxare, fiind amenajata cu gazon, un foisor, un gratar, iar amplasarea ei ofera intimitatea de care aveti nevoie pentru momentele petrecute alaturi de cei dragi. Zona in care se afla casa este o zona foarte linistita, predominata in totalitate de case, fiind foarte aproape de magazine alimentare, statii ale mijloacelor de transport public in comun, unitati de invatamant prescolar si scolar si de asemenea parcul Sub Arini se afla la doar 2 minute de mers pe jos. Aceste aspecte fac proprietatea perfecta pentru gazduirea unei familii, care apreciaza lucrurile de calitate si isi doreste sa se bucure de linistea si intimitatea pe care o poate oferi aceasta casa. Pretul de inchiriere este de 800 euro / luna, mobilata si utilata.

casa cu 5 camere si 550 mp teren pe calea poplacii

Casa cu 550 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu

Casa cu 5 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 550 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 212771 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 800 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Poplacii
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 550 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2002

Alte informatii:

Casa cu 5 camere decomandate si 550 mp teren de inchirat pe Calea Poplacii din Sibiu. Proprietatea este structurata pe 3 nivele, respectiv un demisol format dintr-un garaj cu o suprafata generoasa, de 40 mp, o spalatorie, un hol si o camara.
Parterul inalt al casei este format dintr-un hol generos care asigura accesul spre living-ul impresionant de 47 mp, cu marmura montata impecabil, geamuri mari de tip termopan, mobilat clasic cu obiecte de mobilier de calitate superioara, cu acces pe terasa inchisa in geamuri tip termopan cu tamplarie PVC si cu vedere spre gradina casei.
Bucataria este inchisa, mobilata si utilata cu electrocasnice, baia este mobilata si dotata cu cabina de dus si geam de aerisire iar biroul este mobilat cu obiecte de mobilier specifice.
Scarile interioare placate cu marmura alba asigura accesul spre nivelul superior, unde sunt cele 3 dormitoare decomandate, baia, dressingul si holul.
Dormitoarele sunt mari, luminate ideal si mobilate cu stil. Baia este mobilata si dotata cu cada si geam de aerisire.
Casa a fost conceputa ca duplex, insa sunt 2 ziduri individuale, spatiul de 3 cm dintre ele fiind lasat cu un scop dublu, atat din punct de vedere al dilatarii cat si al izolarii fonice.
Ca si imbunatatiri, casa dispune de: marmura alba prelucrata la Simeria, centrala termica Vaillant, calorifere de aluminiu si otel, geamuri de tip termopan, usi de lemn, parchet din lemn masiv, instalatii noi de gaz, apa, curent si izolatie exterioara.
Curtea din fata casei permite parcarea cu usurinta a 2 autoturisme iar gradina situata in spatele casei, este un loc ideal pentru relaxare, fiind amenajata cu gazon, un foisor, un gratar, iar amplasarea ei ofera intimitatea de care aveti nevoie pentru momentele petrecute alaturi de cei dragi.
Zona in care se afla casa este o zona foarte linistita, predominata in totalitate de case, fiind foarte aproape de magazine alimentare, statii ale mijloacelor de transport public in comun, unitati de invatamant prescolar si scolar si de asemenea parcul Sub Arini se afla la doar 2 minute de mers pe jos.
Aceste aspecte fac proprietatea perfecta pentru gazduirea unei familii, care apreciaza lucrurile de calitate si isi doreste sa se bucure de linistea si intimitatea pe care o poate oferi aceasta casa.
Pretul de inchiriere este de 800 euro / luna, mobilata si utilata.
  • Inchiriere 800 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212771 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1003 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1947 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei