Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchiriez casa Selimbar Sibiu. Chirie case cu 6 camere. vila de lux 6 camere si curte cu gratar in selimba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 408 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Va oferim spre inchiriere o vila deosebita cu 6 camere decomandate, situata intr-o zona linistita din Selimbar judetul Sibiu, departe de agitatia urbana, dar in acelasi timp aproape de facilitatile citadine. Suprafata de 420 mp are o structura bine gandita pe 2 nivele parter+etaj. Din punct de vedere al compartimentarii, locuinta este structurata astfel: Parterul compus dintr-un living de 27 mp foarte spatios si luminos, amenajat cu bun gust ce dispune de o zona de servit masa dotat cu Tv LCD, sistem Home Cinema, bucataria inchisa de 17.60 mp mobilata si complet utilata cu masina de spalat vase, frigider, cuptor si plita incorporate, hota, cuptor cu microunde, espressor cafea, storcator fructe, toaster, spatiu pentru depozitare de 3 mp, birou de 6.52 mp, camera tehnica de 12.72 mp mobilata si utilata cu aragaz, frigider si masina de spalat rufe, baie de 11.47 mp complet mobilata si utilata cu cabina de dus si cada, holul de 25.30 mp gazduieste scara din beton imbracata in lemn masiv ce face acces la etajul superior. Etajul 1 compus din 4 dormitoare generoase, dormitorul matrimonial de 19.44 mp cu baie proprie de 2.73 mp, mobilata si utilata dotata cu geam de aerisire, dressing si acces pe balconul de 5.77 mp, al doilea dormitor de 16.82 mp cu baie proprie de 5.94 mp cu geam de aerisire de asemenea mobilata si utilata, al treilea dormitor de 17.51 mp si al patrulea dormitor de 17.60 mp au acces pe un balcon de 15.91 mp, baie de 7.25 mp complet utila si mobilata dotata cu geam de aerisire, bucatarie de 12 mp complet mobilata si utilata, debara de 2.77 mp, holul de 58.86 mp gazduieste scara din beton imbracata in lemn masiv ce face accesul la mansarda. Curtea este dotata cu barbeque, balansoar, sezlonguri, masa cu bancute de lemn si corpuri de iluminat. Garajul are suprafata de 18.90 mp dotat cu usa automatizata si cu acces din imobil. Mobilierul elegant si de o calitate superioara importat din Italia marca "Staer". Casa beneficiaza de imbunatatiri nefacandu-se rabat de la calitate, pentru amenajarea interioara s-a folosit parchet de lemn pentru zona de living si dormitoare, iar in bucatarie si bai s-a folosit o placuta combinatie de culori in ceea ce priveste gresia si faianta, iar izolatia fonica catre exterior este realizata din geamuri termopan cu tamplarie PVC ce dispun de 5 camere si 3 foi de sticla, usa la intrare din tamplarie PVC, incalzirea intregului imobil fiind facuta cu ajutorul unei centrale termice marca " EcoTec ". Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 1000 Euro.

vila de lux 6 camere si curte cu gratar in selimba

Casa cu 408 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 6 camere, suprafata utila 320 m2, teren în suprafata de 408 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 212612 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 320 m2
  • Suprafata construita: 390 m2
  • Suprafata teren: 408 m2
  • Deschidere: 1 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Va oferim spre inchiriere o vila deosebita cu 6 camere decomandate, situata intr-o zona linistita din Selimbar judetul Sibiu, departe de agitatia urbana, dar in acelasi timp aproape de facilitatile citadine. Suprafata de 420 mp are o structura bine gandita pe 2 nivele parter+etaj.

Din punct de vedere al compartimentarii, locuinta este structurata astfel:

Parterul compus dintr-un living de 27 mp foarte spatios si luminos, amenajat cu bun gust ce dispune de o zona de servit masa dotat cu Tv LCD, sistem Home Cinema, bucataria inchisa de 17.60 mp mobilata si complet utilata cu masina de spalat vase, frigider, cuptor si plita incorporate, hota, cuptor cu microunde, espressor cafea, storcator fructe, toaster, spatiu pentru depozitare de 3 mp, birou de 6.52 mp, camera tehnica de 12.72 mp mobilata si utilata cu aragaz, frigider si masina de spalat rufe, baie de 11.47 mp complet mobilata si utilata cu cabina de dus si cada, holul de 25.30 mp gazduieste scara din beton imbracata in lemn masiv ce face acces la etajul superior.
Etajul 1 compus din 4 dormitoare generoase, dormitorul matrimonial de 19.44 mp cu baie proprie de 2.73 mp, mobilata si utilata dotata cu geam de aerisire, dressing si acces pe balconul de 5.77 mp, al doilea dormitor de 16.82 mp cu baie proprie de 5.94 mp cu geam de aerisire de asemenea mobilata si utilata, al treilea dormitor de 17.51 mp si al patrulea dormitor de 17.60 mp au acces pe un balcon de 15.91 mp, baie de 7.25 mp complet utila si mobilata dotata cu geam de aerisire, bucatarie de 12 mp complet mobilata si utilata, debara de 2.77 mp, holul de 58.86 mp gazduieste scara din beton imbracata in lemn masiv ce face accesul la mansarda.

Curtea este dotata cu barbeque, balansoar, sezlonguri, masa cu bancute de lemn si corpuri de iluminat. Garajul are suprafata de 18.90 mp dotat cu usa automatizata si cu acces din imobil.
Mobilierul elegant si de o calitate superioara importat din Italia marca "Staer".

Casa beneficiaza de imbunatatiri nefacandu-se rabat de la calitate, pentru amenajarea interioara s-a folosit parchet de lemn pentru zona de living si dormitoare, iar in bucatarie si bai s-a folosit o placuta combinatie de culori in ceea ce priveste gresia si faianta, iar izolatia fonica catre exterior este realizata din geamuri termopan cu tamplarie PVC ce dispun de 5 camere si 3 foi de sticla, usa la intrare din tamplarie PVC, incalzirea intregului imobil fiind facuta cu ajutorul unei centrale termice marca " EcoTec ".

Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 1000 Euro.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212612 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1309 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1892 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei