Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Gusterita Sibiu. Vanzari case 1 camera. casa rustica singur in curte cu 2972 mp teren zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 2.972 m2 teren in zona Gusterita - Sibiu
May 28, 2018 May 28, 2018 Casa singur in curte cu 2972 mp cu deschidere la doua strazi, o constructie rustica si o sura imensa de vanzare in Gusterita. Deschiderea terenului si suprafata deosebit de generoasa da multiple posibilitati de adaptare oricarui gen de investitie imobiliara. Indiferent daca se doreste construirea unui ansamblu rezidential sau cumparatorul vrea sa pastreze sarmul rustic de altadata prin reabilitarea cladirii si infrumusetarea surii, raportul pret calitate este unul unic. Aceasta sinteza intre rustic si urban este ideala fiindca accesul spre centru se face foarte usor, iar strazile asfaltate, mijloacele de transport in comun si punctele de aprovizionare sunt argumente foarte bune pentru o investitie sigura. Inspre strada este o casa construita aproximativ in anul 1940 care necesita imbunatatiri, conceputa ca un parter inalt. Aici observam o camera spatioasa bine orientata catre soare care este completata de o bucatarie incapatoare, suprafata locuibila fiind de 40 mp. Fundatia de caramida este impresionanta, bolta de caramida evidentiind soliditatea constructiei. Podul este inalt si sanatos, investitia necesara in imbunatatirea acestuia fiind una minima. In continuarea acestui corp de cladire este o bucatarie de vara demolabila, iar sura ( care delimiteaza curtea generoasa de gradina ) este un element de maxima atractie. Sura este inalta si foarte generoasa ca suprafata, eventuala ei reconditionare marind considerabil valoarea imobiliara a proprietatii. In zona procentul de ocupare al terenului ( POT-ul ) este 25 %, coeficientul de utilizare ( CUT-ul ) este 0.4, inaltimea constructiei la coama fiind de 12 metri liniari, iar la cornisa de 8 metri liniari. Casa este racordata la retelele de gaz, curent, apa-canalizare si are conexiune la internet. Pretul acestui imobil este 90.000 euro usor negociabil.

casa rustica singur in curte cu 2972 mp teren zona

Casa cu 2.972 m2 teren in zona Gusterita - Sibiu

Casa cu 1 camere, suprafata utila 40 m2, teren în suprafata de 2.972 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 212335 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 90.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gusterita
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 40 m2
  • Suprafata construita: 48 m2
  • Suprafata teren: 2.972 m2
  • Deschidere: 11 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1945

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 2972 mp cu deschidere la doua strazi, o constructie rustica si o sura imensa de vanzare in Gusterita. Deschiderea terenului si suprafata deosebit de generoasa da multiple posibilitati de adaptare oricarui gen de investitie imobiliara. Indiferent daca se doreste construirea unui ansamblu rezidential sau cumparatorul vrea sa pastreze sarmul rustic de altadata prin reabilitarea cladirii si infrumusetarea surii, raportul pret calitate este unul unic. Aceasta sinteza intre rustic si urban este ideala fiindca accesul spre centru se face foarte usor, iar strazile asfaltate, mijloacele de transport in comun si punctele de aprovizionare sunt argumente foarte bune pentru o investitie sigura.
Inspre strada este o casa construita aproximativ in anul 1940 care necesita imbunatatiri, conceputa ca un parter inalt. Aici observam o camera spatioasa bine orientata catre soare care este completata de o bucatarie incapatoare, suprafata locuibila fiind de 40 mp. Fundatia de caramida este impresionanta, bolta de caramida evidentiind soliditatea constructiei. Podul este inalt si sanatos, investitia necesara in imbunatatirea acestuia fiind una minima. In continuarea acestui corp de cladire este o bucatarie de vara demolabila, iar sura ( care delimiteaza curtea generoasa de gradina ) este un element de maxima atractie. Sura este inalta si foarte generoasa ca suprafata, eventuala ei reconditionare marind considerabil valoarea imobiliara a proprietatii.
In zona procentul de ocupare al terenului ( POT-ul ) este 25 %, coeficientul de utilizare ( CUT-ul ) este 0.4, inaltimea constructiei la coama fiind de 12 metri liniari, iar la cornisa de 8 metri liniari. Casa este racordata la retelele de gaz, curent, apa-canalizare si are conexiune la internet.
Pretul acestui imobil este 90.000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 90.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212335 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 944 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1985 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei