Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Dumbravii Sibiu. Vanzari case 1 camera. casa singur in curte cu 460 mp teren in zona calea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 460 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu
May 21, 2018 May 21, 2018 Casa singur in curte cu 460 mp de teren in frumoasa zona Calea Dumbravii din Sibiu. Imobilul construit in anul 1970 si temeinic modernizat in 2015 a fost conceput ca un parter inalt, suprafata locuibila de 50 mp utili fiind excelent structurata. Dormitorul de 23 mp este excelent pozitionat catre soare, cromatica aleasa, dotarile acestuia, precum si mobila impecabila creand o atmosfera pozitiva. Bucataria este mobilata si utilata modern cu electrocasnice de calitate superioara, iar baia cu geam de aerisire este cu cabina de dus si dotata cu gresie si faianta. Holurile au rolul de a spori confortul si de a decomanda spatiile casei. Imbunatatirile casei constau in: izolatia termica exterioara cu polistiren de 5 cm, centrala termica si caloriferele de otel, geamurile si usa de la intrare de tip termopan, gresia si faianta deosebit de frumoase, mobila si electrocasnice. Marele avantaj al imobilului este terenul cu o suprafata foarte generoasa de 460 mp, deschiderea acestuia de 10 metri liniari permitand un acces auto generos. Casa fiind amplasata in spatele proprietatii, cumparatorul isi poate adapta spatiul locuibil in functie de buget si nevoi, in acelasi timp bucurandu-se de o intimitate rara. Zona centrala este o sinteza intre util si placut, fiind in apropierea tuturor punctelor de interes, iar investitia este o certitudine in timp. Pretul acestui imobil este 129000 euro usor negociabil. Se accepta si unele variante realiste de schimb.

casa singur in curte cu 460 mp teren in zona calea

Casa cu 460 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Casa cu 1 camere, suprafata utila 50 m2, teren în suprafata de 460 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 207419 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 129.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Suprafata teren: 460 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 460 mp de teren in frumoasa zona Calea Dumbravii din Sibiu. Imobilul construit in anul 1970 si temeinic modernizat in 2015 a fost conceput ca un parter inalt, suprafata locuibila de 50 mp utili fiind excelent structurata. Dormitorul de 23 mp este excelent pozitionat catre soare, cromatica aleasa, dotarile acestuia, precum si mobila impecabila creand o atmosfera pozitiva. Bucataria este mobilata si utilata modern cu electrocasnice de calitate superioara, iar baia cu geam de aerisire este cu cabina de dus si dotata cu gresie si faianta. Holurile au rolul de a spori confortul si de a decomanda spatiile casei.
Imbunatatirile casei constau in: izolatia termica exterioara cu polistiren de 5 cm, centrala termica si caloriferele de otel, geamurile si usa de la intrare de tip termopan, gresia si faianta deosebit de frumoase, mobila si electrocasnice.
Marele avantaj al imobilului este terenul cu o suprafata foarte generoasa de 460 mp, deschiderea acestuia de 10 metri liniari permitand un acces auto generos. Casa fiind amplasata in spatele proprietatii, cumparatorul isi poate adapta spatiul locuibil in functie de buget si nevoi, in acelasi timp bucurandu-se de o intimitate rara. Zona centrala este o sinteza intre util si placut, fiind in apropierea tuturor punctelor de interes, iar investitia este o certitudine in timp.
Pretul acestui imobil este 129000 euro usor negociabil. Se accepta si unele variante realiste de schimb.
  • Vanzare 129.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207419 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1346 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2069 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei