Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Orlat Sibiu. Vanzari case din Caramida 1 camera. Casa de vanzare singur in curte cu 4 camere in Orlat Judetul Sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa D+Parter, 800 m2 teren in Orlat, Sibiu
Nov 02, 2015 Nov 02, 2015 Casa de vanzare singur in curte cu 4 camere si teren in suprafata de 800 mp in Orlat, la 16 km de Sibiu. Imobilul, reprezentat in exclusivitate de agentia imobiliara Teknocasa Intermed, are o suprafata utila de 120 mp, avand structura D+P+E+Pod. Acesta este compartimentat dupa cum urmeaza: la demisol regasim un garaj spatios, camera tehnica unde se afla centrala termica pe lemne impreuna cu un bazin de apa de 1000 de litri si pivnita din piatra cu o suprafata de 20 de mp. La parter se alfa situata bucataria spatioasa in suprafata de 11 mp, un living cu o suprafata de 31 mp din care se iese intr-o terasa de 10 mp. Tot la parter se afla o baie si un hol impreuna cu casa scarii de 13 mp. La etaj regasim un hol pentru decomandare, o camara, o baie spatioasa in suprafata de 6 mp, 3 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 12 si 16 mp dintre care dormitorul principal, cel de 16 mp, are iesire pe terasa cu suprafata de 7 mp. Casa este construita pe fundatie din piatra cu ciment, zidita cu caramida, intre fiecare nivel fiind placa de beton, iar podul fiind acoperit cu tigla. In spatele casei regasim o magazie de lemne si o camara, pe terenul din spate fiind plantati pomi fructiferi. Imobilul se afla la poalele unui deal si ofera un peisaj superb insotit de multa liniste, accesul este facil deoarece exista asfalt si beneficiaza de aproape toate utilitatile, apa curenta, curent si fosa septica.

Casa de vanzare singur in curte cu 4 camere in Orlat Judetul Sibiu

Casa D+Parter, 800 m2 teren in Orlat, Sibiu

Casa D+Parter cu 1 camere, suprafata utila 120 m2, teren în suprafata de 800 m2.
Are 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida.
ID: 182645 | adaugat acum 8 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Orlat
  • Numar camere: 1
  • Numar dormitoare: 3
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 144 m2
  • Suprafata teren: 800 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • Extranivele: Demisol, Pod
  • Utilitati: Apa
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Constructie din: Caramida
  • Destinatie recomandata: Rezidenta

Alte informatii:

Casa de vanzare singur in curte cu 4 camere si teren in suprafata de 800 mp in Orlat, la 16 km de Sibiu. Imobilul, reprezentat in exclusivitate de agentia imobiliara Teknocasa Intermed, are o suprafata utila de 120 mp, avand structura D+P+E+Pod. Acesta este compartimentat dupa cum urmeaza: la demisol regasim un garaj spatios, camera tehnica unde se afla centrala termica pe lemne impreuna cu un bazin de apa de 1000 de litri si pivnita din piatra cu o suprafata de 20 de mp. La parter se alfa situata bucataria spatioasa in suprafata de 11 mp, un living cu o suprafata de 31 mp din care se iese intr-o terasa de 10 mp. Tot la parter se afla o baie si un hol impreuna cu casa scarii de 13 mp. La etaj regasim un hol pentru decomandare, o camara, o baie spatioasa in suprafata de 6 mp, 3 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 12 si 16 mp dintre care dormitorul principal, cel de 16 mp, are iesire pe terasa cu suprafata de 7 mp. Casa este construita pe fundatie din piatra cu ciment, zidita cu caramida, intre fiecare nivel fiind placa de beton, iar podul fiind acoperit cu tigla. In spatele casei regasim o magazie de lemne si o camara, pe terenul din spate fiind plantati pomi fructiferi. Imobilul se afla la poalele unui deal si ofera un peisaj superb insotit de multa liniste, accesul este facil deoarece exista asfalt si beneficiaza de aproape toate utilitatile, apa curenta, curent si fosa septica.
  • Vanzare 49.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 182645 Agentia: Sc Teknocasa Intermed Srl Nume: Natanail Daniel
Actualizata: acum 8 ani si 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 443 ori Manager: Natanail Daniel Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 738 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.11.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.14.2015 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare