Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 10 camere. vila cu 10 camere in sibiu zona bulevardul victori

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Sibiu
Sep 22, 2016 Sep 22, 2016 Vila cu 10 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Bulevardul Victoriei cu iz de conac boieresc situata intr-o zona linistita cu panorama superba catre munti, avand  are o suprafata utila de 360 mp si o suprafata de 500 mp teren cu deschidere la 2 strazi. Aceasta este structurata  D+P+E1+M: demisol - crama si bucatarie, sauna cu dus, camera tehnica ( centrala ); parter - intrare acoperita si coloane sculptate, vestibul, hol mare cu coloane, scara interioara stejar, living cu semineu si terasa, sufragerie, baie, bucatarie, doua debarale. Etajul 1 este compus din: hol mare cu biblioteca si terasa inchisa si balcon, camera de zi, dormitor mare cu baie, dressing, balcon, dormitor mic cu baie. Mansarda - living mare cu balcon, bar si terasa acoperita, loc de luat masa, baie, debara, scara interioara cu acces la dormitor in turnulet. Curtea este imprejmuita cu gard din caramida in stilul vilei dispune de gradina, carport si filigorie cu gratar, garaj, copertina si spatiu verde amenajat. Casa a fost reamenajata si decorata cu stil, avand parchet, gresie, faianta, incalzire centrala, geamuri termopan. Unica in Sibiu vila a fost construita in 1927 in stilul neo-romanesc de arhitectul Nicu Georgescu exponent de seama al acestui stil in perioada interbelica. Complet renovata in anul 2002 arhitectura casei nu a fost modificata aproape deloc, iar prin felul in care a fost finisata fatada si interioarele, cat si prin materialele folosite i s-au redat acesteia frumusetea si sarmul de odinioara. Elementele moderne actuale si functionale se impletesc armonios cu cele in stil retro datorate elementelor structurale de arhitectura, mobilierului vechi si elementelor de decor. La etajul 1 este o fresca originala restaurata cu grija care impodobeste arcada unei ferestre din camera de zi. Scara din stejar masiv care porneste din holul mare cu coloane si vitraliu si care face legatura cu etajele superioare este originala, fiind restaurata cu grija pentru a-si recapata frumusetea de altadata. Fereastrele din lemn cu geam termopan, dar in forma arhitecturala originala, dau o nota romantica acestui interior special. Decorul mansardei surprinzator si totodata functional axat pe caramida veche si lemn antichizat  este pitoresc si plin de fantezie, completand intr-un mod fericit arhitectura originala a vilei. Portiunile placate cu gresie alterneaza cu cele imbracate cu dusumea baituita inchis. Plafonul este decorat cu grinzile originale a caror prezenta aduce un plus de caldura ambiantei. Locul de luat masa este compus din mobilier lucrat in intregime manual, iar masa are blatul rabatabil. Designul inedit a fost conceput pentru ca mobilierul sa se poata adapta cat mai bine spatiului oferit de lucarna. O scara simpla din fier si lemn face legatura cu un mic dormitor romantic in turnul conacului. Pretul de vanzare al acestei superbe proprietati este de 535.000 de euro negociabil.

vila cu 10 camere in sibiu zona bulevardul victori

Casa cu 500 m2 teren in Sibiu

Casa cu 10 camere, suprafata utila 360 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 155516 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 535.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Numar camere: 10
  • Suprafata utila: 360 m2
  • Suprafata construita: 400 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 50 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1927

Alte informatii:

Vila cu 10 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Bulevardul Victoriei cu iz de conac boieresc situata intr-o zona linistita cu panorama superba catre munti, avand  are o suprafata utila de 360 mp si o suprafata de 500 mp teren cu deschidere la 2 strazi.
Aceasta este structurata  D+P+E1+M: demisol - crama si bucatarie, sauna cu dus, camera tehnica ( centrala ); parter - intrare acoperita si coloane sculptate, vestibul, hol mare cu coloane, scara interioara stejar, living cu semineu si terasa, sufragerie, baie, bucatarie, doua debarale.
Etajul 1 este compus din: hol mare cu biblioteca si terasa inchisa si balcon, camera de zi, dormitor mare cu baie, dressing, balcon, dormitor mic cu baie.
Mansarda - living mare cu balcon, bar si terasa acoperita, loc de luat masa, baie, debara, scara interioara cu acces la dormitor in turnulet.
Curtea este imprejmuita cu gard din caramida in stilul vilei dispune de gradina, carport si filigorie cu gratar, garaj, copertina si spatiu verde amenajat.
Casa a fost reamenajata si decorata cu stil, avand parchet, gresie, faianta, incalzire centrala, geamuri termopan.
Unica in Sibiu vila a fost construita in 1927 in stilul neo-romanesc de arhitectul Nicu Georgescu exponent de seama al acestui stil in perioada interbelica.
Complet renovata in anul 2002 arhitectura casei nu a fost modificata aproape deloc, iar prin felul in care a fost finisata fatada si interioarele, cat si prin materialele folosite i s-au redat acesteia frumusetea si sarmul de odinioara.
Elementele moderne actuale si functionale se impletesc armonios cu cele in stil retro datorate elementelor structurale de arhitectura, mobilierului vechi si elementelor de decor.
La etajul 1 este o fresca originala restaurata cu grija care impodobeste arcada unei ferestre din camera de zi.
Scara din stejar masiv care porneste din holul mare cu coloane si vitraliu si care face legatura cu etajele superioare este originala, fiind restaurata cu grija pentru a-si recapata frumusetea de altadata. Fereastrele din lemn cu geam termopan, dar in forma arhitecturala originala, dau o nota romantica acestui interior special.
Decorul mansardei surprinzator si totodata functional axat pe caramida veche si lemn antichizat  este pitoresc si plin de fantezie, completand intr-un mod fericit arhitectura originala a vilei. Portiunile placate cu gresie alterneaza cu cele imbracate cu dusumea baituita inchis.
Plafonul este decorat cu grinzile originale a caror prezenta aduce un plus de caldura ambiantei.
Locul de luat masa este compus din mobilier lucrat in intregime manual, iar masa are blatul rabatabil.
Designul inedit a fost conceput pentru ca mobilierul sa se poata adapta cat mai bine spatiului oferit de lucarna.
O scara simpla din fier si lemn face legatura cu un mic dormitor romantic in turnul conacului.
Pretul de vanzare al acestei superbe proprietati este de 535.000 de euro negociabil.
  • Vanzare 535.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155516 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4926 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1093 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei