Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 11 camere. casa cu 11 camere si piscina in sibiu zona piata c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 540 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Casa de vanzare cu 11 camere si suprafata totala de 600 mp construita in anul 2003 cu materiale de buna calitate structurata pe 4 niveluri: subsol, parter, etaj si mansarda, in zona Piata Cluj din Sibiu. Casa este compartimentata astfel: la parter un living spatios cu iesire pe terasa, un dormitor si o bucatarie cu loc de servire a mesei, o toaleta si o baie cu cabina de dus; etajul este compus din 3 dormitoare cu iesire pe balconul individual, un living open space cu bucataria si o baie cu cada si geam de aerisire; mansarda detine 2 dormitoare, un living, o terasa inchisa, o bucatarie si o baie, iar la subsol este pivinita, o toaleta si o crama frumos amenajata de unde se poate face accesul in casa pe o scara interioara din beton. Curtea imobilului este pavata cu dale in partea din fata unde se poate parca masina cu usurinta, iar in partea din spate este amenajat un spatiu pentru gratar, piscina incalzita si o bucatarie de vara. Casa detine numeroase imbunatatiri cum ar fi: marmura pe casa scarii si blaturile de la geamuri, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, 2 centrale termice, calorifere din otel, izolatie termica exterioara. Imobilul este amplasat pe o strada linistita la o distanta de 15 minute mers pe jos fata de centrul orasului Sibiu, fiind pretabila pentru pensiune, iar in imediata apropiere sunt toate punctele de interes comun, magazine, piata agroalimentara Cibin, mijloace de transport in comun. Casa se vinde mobilata si utilata la pretul de 450000 euro negociabil.

casa cu 11 camere si piscina in sibiu zona piata c

Casa cu 540 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 11 camere, suprafata utila 500 m2, teren în suprafata de 540 m2.
Are 6 grupuri sanitare.
ID: 212308 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 450.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 11
  • Suprafata utila: 500 m2
  • Suprafata construita: 600 m2
  • Suprafata teren: 540 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 6
  • An constructie: 2003

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 11 camere si suprafata totala de 600 mp construita in anul 2003 cu materiale de buna calitate structurata pe 4 niveluri: subsol, parter, etaj si mansarda, in zona Piata Cluj din Sibiu.
Casa este compartimentata astfel: la parter un living spatios cu iesire pe terasa, un dormitor si o bucatarie cu loc de servire a mesei, o toaleta si o baie cu cabina de dus; etajul este compus din 3 dormitoare cu iesire pe balconul individual, un living open space cu bucataria si o baie cu cada si geam de aerisire; mansarda detine 2 dormitoare, un living, o terasa inchisa, o bucatarie si o baie, iar la subsol este pivinita, o toaleta si o crama frumos amenajata de unde se poate face accesul in casa pe o scara interioara din beton.
Curtea imobilului este pavata cu dale in partea din fata unde se poate parca masina cu usurinta, iar in partea din spate este amenajat un spatiu pentru gratar, piscina incalzita si o bucatarie de vara.
Casa detine numeroase imbunatatiri cum ar fi: marmura pe casa scarii si blaturile de la geamuri, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, 2 centrale termice, calorifere din otel, izolatie termica exterioara.
Imobilul este amplasat pe o strada linistita la o distanta de 15 minute mers pe jos fata de centrul orasului Sibiu, fiind pretabila pentru pensiune, iar in imediata apropiere sunt toate punctele de interes comun, magazine, piata agroalimentara Cibin, mijloace de transport in comun.
Casa se vinde mobilata si utilata la pretul de 450000 euro negociabil.
  • Vanzare 450.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212308 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 736 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1217 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei