Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Stefan cel Mare Sibiu. Vanzari case 11 camere. vila singur in curte 11 camere zona stefan cel mar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 570 m2 teren in zona Stefan cel Mare - Sibiu
Aug 21, 2017 Aug 21, 2017 Vila de lux cu 11 camere decomandate de vanzare zona Negoi din Sibiu, cu o suprafata totala de 230 mp si o curte individuala foarte frumos amenajata de 570 mp, cu posibilitate de acces auto si parcare pentru 3 autoturisme, construita in anul 1980 si finisata cu materiale de cea mai buna calitate in anul 2011. Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa cu o suprafata utila de 192 mp, bine compartimentata pe cele trei niveluri ale sale, astfel: demisolul casei este compus din 5 dormitoare, 3 bai, 4 bucatarii una cu loc pentru servire a mesei. Accesul la parter se face pe o scara interioara sau exterioara, iar aici se afla un living generos cu acces la balcon si la terasa, si cele 3 dormitoare din care unul cu dressing, baia cu cada si geam de aerisire. La mansarda accesul se face pe scara exterioara a imobilului si este amenajata o garsoniera: living cu bucataria open space si o baie, iar 130 mp liberi, necompartimentati. Casa beneficiaza de acoperis din tigla schimbat la finele anului 2014, iar la subsolul casei mai este o pivnita de 6 mp si o camara. Curtea interioara privata de 440 mp cu deschidere de 15 metri liniari la strada principala, a fost amenajata cu bun gust, placata in cea mai mare parte cu dale decorative din beton, iar in partea din spate este amenajata o piscina, un foisor, o fantana pentru decor, fantana arteziana, loc pentru gratar dar si arbusti ornamentali. Vila detine toate utilitatile si imbunatatirile moderne necesare unui trai frumos intr-o zona linistita si curata a orasului dar poate reprezenta si o oportunitate de afacere tinand cont de locatie si de spatiul disponibil. Imbunatatirile de care beneficiaza aceasta casa sunt: usi si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, doua centrale termice individuale cu calorifere din otel, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet din lemn de stejar. Pretul de vanzare al acestei frumoase proprietati este de 230.000 euro.

vila singur in curte 11 camere zona stefan cel mar

Casa cu 570 m2 teren in zona Stefan cel Mare - Sibiu

Casa cu 11 camere, suprafata utila 192 m2, teren în suprafata de 570 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 195206 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 230.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Stefan cel Mare
  • Numar camere: 11
  • Suprafata utila: 192 m2
  • Suprafata construita: 230 m2
  • Suprafata teren: 570 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 5
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Vila de lux cu 11 camere decomandate de vanzare zona Negoi din Sibiu, cu o suprafata totala de 230 mp si o curte individuala foarte frumos amenajata de 570 mp, cu posibilitate de acces auto si parcare pentru 3 autoturisme, construita in anul 1980 si finisata cu materiale de cea mai buna calitate in anul 2011.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa cu o suprafata utila de 192 mp, bine compartimentata pe cele trei niveluri ale sale, astfel: demisolul casei este compus din 5 dormitoare, 3 bai, 4 bucatarii una cu loc pentru servire a mesei.
Accesul la parter se face pe o scara interioara sau exterioara, iar aici se afla un living generos cu acces la balcon si la terasa, si cele 3 dormitoare din care unul cu dressing, baia cu cada si geam de aerisire.
La mansarda accesul se face pe scara exterioara a imobilului si este amenajata o garsoniera: living cu bucataria open space si o baie, iar 130 mp liberi, necompartimentati.
Casa beneficiaza de acoperis din tigla schimbat la finele anului 2014, iar la subsolul casei mai este o pivnita de 6 mp si o camara.
Curtea interioara privata de 440 mp cu deschidere de 15 metri liniari la strada principala, a fost amenajata cu bun gust, placata in cea mai mare parte cu dale decorative din beton, iar in partea din spate este amenajata o piscina, un foisor, o fantana pentru decor, fantana arteziana, loc pentru gratar dar si arbusti ornamentali.
Vila detine toate utilitatile si imbunatatirile moderne necesare unui trai frumos intr-o zona linistita si curata a orasului dar poate reprezenta si o oportunitate de afacere tinand cont de locatie si de spatiul disponibil.
Imbunatatirile de care beneficiaza aceasta casa sunt: usi si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, doua centrale termice individuale cu calorifere din otel, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet din lemn de stejar.
Pretul de vanzare al acestei frumoase proprietati este de 230.000 euro.
  • Vanzare 230.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 195206 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1496 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1695 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei