Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Terezian Sibiu. Vanzari case 11 camere. casa cu 3 camere si 8 garsoniere zona terezian in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 900 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
Jun 04, 2017 Jun 04, 2017 Casa singur in curte cu 3 camere si 8 garsoniere de vanzare zona Terezian, in Sibiu, pretabila pentru investitie, cu teren ce dispune de o suprafata totala de 900 mp, cu contorizari separate si acces la toate utilitatiile. Aceasta casa are un front stradal de 12 metri liniari si este formata din trei corpuri de cladire astfel: la strada regasim o casa construita din caramida in jurul anilor 1950 , pivnita de 20 mp, pod de 80 mp cu posibilitate de mansardare si 3 camere compartimentate astfel: la intrare intalnim un hol foarte spatios din care se face accesul in doua dormitoare, un living de tip open-space si baie cu geam de aerisire, toate acestea fiind complet mobilate si utilate. Dispune de o constructie noua anul 2011 pe doua nivele de tip P+1+Pod in curs de finalizare unde se pot amenaja 4 garsoniere de 30 mp fiecare cu acces la utilitati si contorizari separate, iar cel de al treilea corp este format din 4 garsoniere a cate 20 mp fiecare, formate din bucatarie de tip open-space, dormitor si baie, 2 dintre acestea sunt finalizate si inchiriate, iar 2 se afla in stadiul avansat de finisare, toate acestea beneficiaza de imbunatatiri precum geamuri termopan, usi metalice din PVC la intrare, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, izolatie termica si fonica la exterior si usi de lemn la interior. Aceasta proprietate este pretabila pentru investitie, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public ale orasului si cu o minima investitie se pot finisa si finaliza toate spatiile / garsonierele. Casa dispune de curte betonata, magazie de aproximativ 30 mp si o curte libera cu gradina de 550 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac al cumparatorului, cu filigorii si spatii de joaca pentru copii. Pretul pentru aceasta proprietate este de 125000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.

casa cu 3 camere si 8 garsoniere zona terezian in

Casa cu 900 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 11 camere, suprafata utila 288 m2, teren în suprafata de 900 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 187363 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 125.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 11
  • Suprafata utila: 288 m2
  • Suprafata construita: 346 m2
  • Suprafata teren: 900 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 5
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 3 camere si 8 garsoniere de vanzare zona Terezian, in Sibiu, pretabila pentru investitie, cu teren ce dispune de o suprafata totala de 900 mp, cu contorizari separate si acces la toate utilitatiile.
Aceasta casa are un front stradal de 12 metri liniari si este formata din trei corpuri de cladire astfel: la strada regasim o casa construita din caramida in jurul anilor 1950 , pivnita de 20 mp, pod de 80 mp cu posibilitate de mansardare si 3 camere compartimentate astfel: la intrare intalnim un hol foarte spatios din care se face accesul in doua dormitoare, un living de tip open-space si baie cu geam de aerisire, toate acestea fiind complet mobilate si utilate.
Dispune de o constructie noua anul 2011 pe doua nivele de tip P+1+Pod in curs de finalizare unde se pot amenaja 4 garsoniere de 30 mp fiecare cu acces la utilitati si contorizari separate, iar cel de al treilea corp este format din 4 garsoniere a cate 20 mp fiecare, formate din bucatarie de tip open-space, dormitor si baie, 2 dintre acestea sunt finalizate si inchiriate, iar 2 se afla in stadiul avansat de finisare, toate acestea beneficiaza de imbunatatiri precum geamuri termopan, usi metalice din PVC la intrare, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, izolatie termica si fonica la exterior si usi de lemn la interior.
Aceasta proprietate este pretabila pentru investitie, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public ale orasului si cu o minima investitie se pot finisa si finaliza toate spatiile / garsonierele.
Casa dispune de curte betonata, magazie de aproximativ 30 mp si o curte libera cu gradina de 550 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac al cumparatorului, cu filigorii si spatii de joaca pentru copii.
Pretul pentru aceasta proprietate este de 125000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.
  • Vanzare 125.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187363 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1330 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1854 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei