Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Talmaciu Sibiu. Vanzari case 12 camere. vila in talmaciu judet sibiu pentru diferite activ

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.600 m2 teren in Talmaciu, Sibiu
Jan 09, 2017 Jan 09, 2017 Vila de vanzare cu 12 camere pentru diferite activitati in Talmaciu la doar 15 minute de mers cu un autovehicul pana in orasul Sibiu, situata intr-o zona linistita cu acces usor la drumul national. Aceasta proprietate are o suprafata totala de 1600 mp, in care sunt construite doua corpuri de case si o filigorie. Primul corp de casa are o suprafata utila de 390 mp si este structurata prin D+P+E1 si este compusa din: demisol - aici se gasesc: living-ul cu bucataria open space, 2 dormitoare, o bucatarie si doua bai si camera tehnica unde se afla centrala termica pe lemne. La parterul inalt al acestui imobil se afla: un living, 2 dormitoare, bucatarie, baie cu cada si geam de aerisire, scara interioara din beton care face accesul la etajul casei, unde se regasesc: 3 dormitoare, living, baie, balcon inchis si un dressing. Al doilea corp de cladire care este construit in spatele curtii cu o suprafata utila de 140 mp structurata prin P+M, este compusa din: la parter se gaseste bucataria cu living open space, o bucatarie de vara, 2 bai cu cabina de dus, iar la mansarda se afla 2 dormitoare si o baie cu cada. Curtea acestui imobil este pavata cu piscoturi, iar in spatele primului corp de cladire se mai afla o filigorie cu gratar si o fantana arteziana pentru un decor foarte frumos. Ambele corpuri de cladire sunt imbunatatite cu: usi din PVC la intrare, geamuri termopane, centrala termica pe gaz, centrala termica pe lemne, gresie, faianta, parchet. Pretul de vanzare pentru acest imobil complet mobilat este de 173.000 euro.

vila in talmaciu judet sibiu pentru diferite activ

Casa cu 1.600 m2 teren in Talmaciu, Sibiu

Casa cu 12 camere, suprafata utila 530 m2, teren în suprafata de 1.600 m2.
Are 7 grupuri sanitare.
ID: 160215 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 173.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Talmaciu
  • Reper: Talmaciu
  • Numar camere: 12
  • Suprafata utila: 530 m2
  • Suprafata construita: 600 m2
  • Suprafata teren: 1.600 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 7
  • An constructie: 2001

Alte informatii:

Vila de vanzare cu 12 camere pentru diferite activitati in Talmaciu la doar 15 minute de mers cu un autovehicul pana in orasul Sibiu, situata intr-o zona linistita cu acces usor la drumul national. Aceasta proprietate are o suprafata totala de 1600 mp, in care sunt construite doua corpuri de case si o filigorie.
Primul corp de casa are o suprafata utila de 390 mp si este structurata prin D+P+E1 si este compusa din: demisol - aici se gasesc: living-ul cu bucataria open space, 2 dormitoare, o bucatarie si doua bai si camera tehnica unde se afla centrala termica pe lemne. La parterul inalt al acestui imobil se afla: un living, 2 dormitoare, bucatarie, baie cu cada si geam de aerisire, scara interioara din beton care face accesul la etajul casei, unde se regasesc: 3 dormitoare, living, baie, balcon inchis si un dressing.
Al doilea corp de cladire care este construit in spatele curtii cu o suprafata utila de 140 mp structurata prin P+M, este compusa din: la parter se gaseste bucataria cu living open space, o bucatarie de vara, 2 bai cu cabina de dus, iar la mansarda se afla 2 dormitoare si o baie cu cada.
Curtea acestui imobil este pavata cu piscoturi, iar in spatele primului corp de cladire se mai afla o filigorie cu gratar si o fantana arteziana pentru un decor foarte frumos.
Ambele corpuri de cladire sunt imbunatatite cu: usi din PVC la intrare, geamuri termopane, centrala termica pe gaz, centrala termica pe lemne, gresie, faianta, parchet.
Pretul de vanzare pentru acest imobil complet mobilat este de 173.000 euro.
  • Vanzare 173.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 160215 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4756 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1989 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.09.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei