Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Poplacii Sibiu. Vanzari case 12 camere. casa p+e+m cu 12 camere in sibiu zona calea poplac

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 625 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu
Apr 10, 2017 Apr 10, 2017 Imobil P+1E+M de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii, cu o suprafata totala de 837 mp, garaj si o curte libera de 345 mp, situata intr-o zona rezidentiala exclusiv de case, pe o strada linistita si iluminata public, aproape de parcul Sub Arini, cu acces usor catre toate zonele orasului. Proiectat initial ca spatiu de productie, imobilul a fost construit cu o structura in cadre din beton armat ceea ce permite compartimentarea suprafetei utile de 700 mp repartizata pe 3 nivele cu un maxim de flexibilitate, fie pentru amenajarea unei locuinte individuale, fie pentru apartamentare. In prezent cladirea este compartimentata astfel: parterul este dominat de un impresionant hol de primire cu peretii exteriori realizati cu sticla decorativa si vitralii la care se adauga o incapere amenajata ca birou, un spatiu pentru depozitare, garajul si 2 grupuri sanitare, etajul este compus din 3 incaperi, balcon, birou, bucatarie si 2 grupuri sanitare, iar la mansarda este amenajat un apartament cu living, 4 dormitoare, bucatarie, 3 bai si terasa; accesul intre etaje se face pe o scara interioara din lemn, dar structura permite crearea celei de a doua scari sau montarea unui lift. Imobilul a fost construit in anul 2001 cu un regim de inaltime P+1E+M, structura in cadre din beton armat, pereti din BCA, plansee din beton armat, acoperis din tigla, finisaje interioare si exterioare realizate cu materiale de foarte buna calitate, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, 3 centrale termice pe gaz, calorifere de otel, instalatie de climatizare, usi din lemn si PVC la interior si usa din PVC cu vitralii la intrare, garaj, scara interioara din lemn masiv. Curtea, cu o suprafata de 345 mp, amenajata cu dale in zona de acces auto si ca loc de relaxare cu terasa, spatiu verde, pomi fructiferi si ornamentali, completeaza perfect arhitectura vilei, oferindu-i caldura si intimitatea unui camin. Proprietatea se vinde la pretul de 590.000 euro negociabil.

casa p+e+m cu 12 camere in sibiu zona calea poplac

Casa cu 625 m2 teren in zona Calea Poplacii - Sibiu

Casa cu 12 camere, suprafata utila 700 m2, teren în suprafata de 625 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 202809 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 590.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Poplacii
  • Numar camere: 12
  • Suprafata utila: 700 m2
  • Suprafata construita: 837 m2
  • Suprafata teren: 625 m2
  • Deschidere: 26 m
  • Nr grupuri sanitare: 5
  • An constructie: 2001

Alte informatii:

Imobil P+1E+M de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii, cu o suprafata totala de 837 mp, garaj si o curte libera de 345 mp, situata intr-o zona rezidentiala exclusiv de case, pe o strada linistita si iluminata public, aproape de parcul Sub Arini, cu acces usor catre toate zonele orasului.
Proiectat initial ca spatiu de productie, imobilul a fost construit cu o structura in cadre din beton armat ceea ce permite compartimentarea suprafetei utile de 700 mp repartizata pe 3 nivele cu un maxim de flexibilitate, fie pentru amenajarea unei locuinte individuale, fie pentru apartamentare.
In prezent cladirea este compartimentata astfel: parterul este dominat de un impresionant hol de primire cu peretii exteriori realizati cu sticla decorativa si vitralii la care se adauga o incapere amenajata ca birou, un spatiu pentru depozitare, garajul si 2 grupuri sanitare, etajul este compus din 3 incaperi, balcon, birou, bucatarie si 2 grupuri sanitare, iar la mansarda este amenajat un apartament cu living, 4 dormitoare, bucatarie, 3 bai si terasa; accesul intre etaje se face pe o scara interioara din lemn, dar structura permite crearea celei de a doua scari sau montarea unui lift.
Imobilul a fost construit in anul 2001 cu un regim de inaltime P+1E+M, structura in cadre din beton armat, pereti din BCA, plansee din beton armat, acoperis din tigla, finisaje interioare si exterioare realizate cu materiale de foarte buna calitate, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, 3 centrale termice pe gaz, calorifere de otel, instalatie de climatizare, usi din lemn si PVC la interior si usa din PVC cu vitralii la intrare, garaj, scara interioara din lemn masiv.
Curtea, cu o suprafata de 345 mp, amenajata cu dale in zona de acces auto si ca loc de relaxare cu terasa, spatiu verde, pomi fructiferi si ornamentali, completeaza perfect arhitectura vilei, oferindu-i caldura si intimitatea unui camin.
Proprietatea se vinde la pretul de 590.000 euro negociabil.
  • Vanzare 590.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202809 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 547 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1794 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei