Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 13 camere. casa cu 13 camere decomandate zona calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.500 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 19, 2017 Apr 19, 2017 Casa cu 13 camere decomandate de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, construita in anul 2006 cu suprafata terenului de 1500, suprafata utila de 1000 mp, curte libera de 1240 mp cu acces auto. Imobilul este compartimentat astfel: la demisol se afla un living foarte spatios si luminos cu o suprafata de 35 mp, bucatarie deschisa de tip open space, zona de luat masa, hol la intrare de 26 mp, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, spalatorie de 20 mp, spatiu pentru depozitare, o a doua bucatarie de 4 mp, acces din living la garaj. La parter se afla o camera spatioasa de 70 mp care poate fi folosita si ca living, un dormitor spatios de 21 mp cu propria baie cu geam de aerisire, zona pentru dressing, garderoba si o a doua baie cu geam de aerisire. La acest nivel se afla doua terase una de 22 mp unde se poate iesi atat din zona de living cat si din dormitor si a doua terasa de 11 mp cu acces din living, podul este mansardat si complet amenajat acesta fiind necompartimentat. Imobilul este construit din materiale de calitatea, dispune de multiple imbunatari precum usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica pe gaz cu calorifere de otel, rulouri la toate geamurile, parchet din lemn masiv de stejar, gresie si faianta in zonele de bucatarie si baie, acces cablu tv si internet,teren imprejmuit cu gard din fier forjat si placi de ciment, poarta pentru acces auto cu sistem automatizat pentru deschidere, interfon la poarta, curte iluminata si amenajata cu flori, brazi naturali, statuete, pavata cu dale, zone cu gazon, o mini fantana arteziana, loc pentru gratar, filigorie, acces catre cele doua garaje inchise cu o suprafata de 20 mp. Aceasta se afla intr-o zona de constructii noi, in apropiere de centre comerciale, magazine alimentare, institutii bancare, benzinari, parcuri, statii pentru mijloace de transport in comun, statii taxi, strazi iluminate public, institutii de invatamat, este pretabila atat ca si locuinta cat si ca spatiu de birouri, centru medical, salon de infrumusetare, pensiuni. Pretul de vanzare pentru aceasta casa este de 690000 euro negociabil.

casa cu 13 camere decomandate zona calea cisnadiei

Casa cu 1.500 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 13 camere, suprafata utila 1.000 m2, teren în suprafata de 1.500 m2.
Are 6 grupuri sanitare.
ID: 190793 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 690.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 13
  • Suprafata utila: 1.000 m2
  • Suprafata construita: 1.200 m2
  • Suprafata teren: 1.500 m2
  • Deschidere: 50 m
  • Nr grupuri sanitare: 6
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Casa cu 13 camere decomandate de vanzare zona Calea Cisnadiei in Sibiu, construita in anul 2006 cu suprafata terenului de 1500, suprafata utila de 1000 mp, curte libera de 1240 mp cu acces auto.
Imobilul este compartimentat astfel: la demisol se afla un living foarte spatios si luminos cu o suprafata de 35 mp, bucatarie deschisa de tip open space, zona de luat masa, hol la intrare de 26 mp, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, spalatorie de 20 mp, spatiu pentru depozitare, o a doua bucatarie de 4 mp, acces din living la garaj.
La parter se afla o camera spatioasa de 70 mp care poate fi folosita si ca living, un dormitor spatios de 21 mp cu propria baie cu geam de aerisire, zona pentru dressing, garderoba si o a doua baie cu geam de aerisire.
La acest nivel se afla doua terase una de 22 mp unde se poate iesi atat din zona de living cat si din dormitor si a doua terasa de 11 mp cu acces din living, podul este mansardat si complet amenajat acesta fiind necompartimentat.
Imobilul este construit din materiale de calitatea, dispune de multiple imbunatari precum usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica pe gaz cu calorifere de otel, rulouri la toate geamurile, parchet din lemn masiv de stejar, gresie si faianta in zonele de bucatarie si baie, acces cablu tv si internet,teren imprejmuit cu gard din fier forjat si placi de ciment, poarta pentru acces auto cu sistem automatizat pentru deschidere, interfon la poarta, curte iluminata si amenajata cu flori, brazi naturali, statuete, pavata cu dale, zone cu gazon, o mini fantana arteziana, loc pentru gratar, filigorie, acces catre cele doua garaje inchise cu o suprafata de 20 mp.
Aceasta se afla intr-o zona de constructii noi, in apropiere de centre comerciale, magazine alimentare, institutii bancare, benzinari, parcuri, statii pentru mijloace de transport in comun, statii taxi, strazi iluminate public, institutii de invatamat, este pretabila atat ca si locuinta cat si ca spatiu de birouri, centru medical, salon de infrumusetare, pensiuni.
Pretul de vanzare pentru aceasta casa este de 690000 euro negociabil.
  • Vanzare 690.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190793 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 794 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1759 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei