Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cristian Brasov. Vanzari case 14 camere. pensiune cristian

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in Cristian, Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Pensiune individuala de Vanzare in zona Cristian - Cristian, reper Centru, avand 14 camere, 12 dormitoare, suprafata totala construita 1300 mp, suprafata utila 1350 mp si suprafata teren 600 mp. Are structura din caramida, este construita in anii 2010, renovat , avand 15 bai, 2 bucatarii si balcoane. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: separata, mobilata, utilata; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala pe lemne; mobilat: modern, mobilat; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Pretabil locuinta.Pretul acestei proprietati este de 900.000 euro Negociabil. ID intern: 3306. Vanzare PENSIUNE Crisitan(aflata la o distanta de 10 km de Brasov). Pensiunea se afla in centrul Cristianului in apropierea Cetatii Rasnov, Castelului Bran,avand iesire spre Poiana Brasov si Predeal. Pensiunea dispune de 10 camere amenajate,fiecare avand baie proprie cu dus(o camera detine cada),boiler, TV, Internet.In incinta pensiunii se afla o bucatarie mobilata si utilata cu : 4 frigidere, fripteuza,aragaz,cuptor de pizza,4 chiuvete,camara,vestiar pentru personalul din bucatarie,oficiu de spalar pahare,spatii de depozitare ,toaleta de serviciu etc. Imobilul dispune si de terasa amenajata cu 40 de locuri + loc pentru gratar,masa de ping-pong,sac de box,video proiector, toaleta+1 camera mare.In gradina se afla o piscina,teren de basketball/fotbal/tenis de camp, loc special amenajat pentru ceaun. Imobilul are alaturata o anexa: la parter-fosta brutarie cu toate ustensilele necesare+dressing la etaj- loc pentru amenajarea inca a 4 camere mari+foisor/terasa. In incinta imobilului se afla si un mini club de biliard cu bar. Pensiunea dispune si de beci+pod. Restaurantul imobilului are capacitatea de 100 de persoane,cu intrare din receptie. Receptia dispune de semineu , mini-bar si 2 toalete pentru clienti.Din receptia pensiunii se poate urca spre apartamentul privat al proprietariilor,care este compus din 2 dormitoare,living,bucatarie+baie cu cada. Apartamentul are 2 iesiri/intrari -dispre receptie si dispre camerele pensiunii. Pensiunea ofera un loc perfect pentru tursim si relaxare. In pret sunt incluse toate utilitatiile din descriere.

pensiune cristian

Casa cu 500 m2 teren in Cristian, Brasov

Casa cu 14 camere, suprafata utila 1.350 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 15 grupuri sanitare.
ID: 194640 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 650.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Cristian
  • Reper: Centru
  • Numar camere: 14
  • Suprafata utila: 1.350 m2
  • Suprafata construita: 1.300 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 8 m
  • Nr grupuri sanitare: 15
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Pensiune individuala de Vanzare in zona Cristian - Cristian, reper Centru, avand 14 camere, 12 dormitoare, suprafata totala construita 1300 mp, suprafata utila 1350 mp si suprafata teren 600 mp. Are structura din caramida, este construita in anii 2010, renovat , avand 15 bai, 2 bucatarii si balcoane. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: separata, mobilata, utilata; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala pe lemne; mobilat: modern, mobilat; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Pretabil locuinta.Pretul acestei proprietati este de 900.000 euro Negociabil. ID intern: 3306.

Vanzare PENSIUNE Crisitan(aflata la o distanta de 10 km de Brasov). Pensiunea se afla in centrul Cristianului in apropierea Cetatii Rasnov, Castelului Bran,avand iesire spre Poiana Brasov si Predeal.
Pensiunea dispune de 10 camere amenajate,fiecare avand baie proprie cu dus(o camera detine cada),boiler, TV, Internet.In incinta pensiunii se afla o bucatarie mobilata si utilata cu : 4 frigidere, fripteuza,aragaz,cuptor de pizza,4 chiuvete,camara,vestiar pentru personalul din bucatarie,oficiu de spalar pahare,spatii de depozitare ,toaleta de serviciu etc.
Imobilul dispune si de terasa amenajata cu 40 de locuri + loc pentru gratar,masa de ping-pong,sac de box,video proiector, toaleta+1 camera mare.In gradina se afla o piscina,teren de basketball/fotbal/tenis de camp, loc special amenajat pentru ceaun.
Imobilul are alaturata o anexa: la parter-fosta brutarie cu toate ustensilele necesare+dressing
la etaj- loc pentru amenajarea inca a 4 camere mari+foisor/terasa.
In incinta imobilului se afla si un mini club de biliard cu bar.
Pensiunea dispune si de beci+pod.
Restaurantul imobilului are capacitatea de 100 de persoane,cu intrare din receptie. Receptia dispune de semineu , mini-bar si 2 toalete pentru clienti.Din receptia pensiunii se poate urca spre apartamentul privat al proprietariilor,care este compus din 2 dormitoare,living,bucatarie+baie cu cada. Apartamentul are 2 iesiri/intrari -dispre receptie si dispre camerele pensiunii.
Pensiunea ofera un loc perfect pentru tursim si relaxare.
In pret sunt incluse toate utilitatiile din descriere.
  • Vanzare 650.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 194640 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: Nicolaescu Dorin
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 2696 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 746 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei