Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 2 camere. casa cu 2 camere pivnita si pod in zona centrului

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 270 m2 teren in Sibiu
May 18, 2018 May 18, 2018 Casa de vanzare cu 2 camere, pivnita boltita si curte in zona Centrului Istoric al Sibiului, intr-o zona foarte linistita si curata, cu o curte libera de aproximativ 200 mp, avand acces la doua strazi, in imediata apropiere a punctelor de interes ale orasului cum ar fi institutii de invatamant, spatii comerciale, statii de autobuze sau taxi. Aceasta locuinta are o amprenta de 70 mp, dispune si de o pivnita boltita de 10 mp, a fost renovata anul trecut si prezinta imbunatatiri cum ar fi: pereti zugraviti cu lavabila, centrala termica proprie pe gaz in condensatie marca Ariston, calorifere din otel cu teava din cupru, geamuri duble de lemn, usi de lemn la interior, gresie, masina de spalat vase, instalatia sanitara din PVC schimbata recent, faianta si parchet laminat. Zidurile imobilului au grosimea de 60 cm, astfel fiind foarte economic de incalzit. Accesul la aceasta locuinta se face printr-o curte foarte linistita in care locuiesc 4 familii si este formata dintr-un dormitor de 16 mp mobilat, living cu bucatarie tip open space de 23 mp, o camara, o baie de 4 mp cu cada si geam de aerisire si un antreu amenajat la intrare din terasa, curte libera foarte insorita, pavata si betonata si un pod spatios pentru depozitare. Casa se vinde mobilata si utilata la pretul de 46000 euro, putand fi achizitionata prin orice tip de Credit Bancar.

casa cu 2 camere pivnita si pod in zona centrului

Casa cu 270 m2 teren in Sibiu

Casa cu 2 camere, suprafata utila 58 m2, teren în suprafata de 270 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 214325 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 46.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 58 m2
  • Suprafata construita: 70 m2
  • Suprafata teren: 270 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 2 camere, pivnita boltita si curte in zona Centrului Istoric al Sibiului, intr-o zona foarte linistita si curata, cu o curte libera de aproximativ 200 mp, avand acces la doua strazi, in imediata apropiere a punctelor de interes ale orasului cum ar fi institutii de invatamant, spatii comerciale, statii de autobuze sau taxi.

Aceasta locuinta are o amprenta de 70 mp, dispune si de o pivnita boltita de 10 mp, a fost renovata anul trecut si prezinta imbunatatiri cum ar fi: pereti zugraviti cu lavabila, centrala termica proprie pe gaz in condensatie marca Ariston, calorifere din otel cu teava din cupru, geamuri duble de lemn, usi de lemn la interior, gresie, masina de spalat vase, instalatia sanitara din PVC schimbata recent, faianta si parchet laminat. Zidurile imobilului au grosimea de 60 cm, astfel fiind foarte economic de incalzit.

Accesul la aceasta locuinta se face printr-o curte foarte linistita in care locuiesc 4 familii si este formata dintr-un dormitor de 16 mp mobilat, living cu bucatarie tip open space de 23 mp, o camara, o baie de 4 mp cu cada si geam de aerisire si un antreu amenajat la intrare din terasa, curte libera foarte insorita, pavata si betonata si un pod spatios pentru depozitare.

Casa se vinde mobilata si utilata la pretul de 46000 euro, putand fi achizitionata prin orice tip de Credit Bancar.
  • Vanzare 46.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214325 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 838 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1459 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei