Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 2 camere. casa cu 2 camere in zona nicolae iorga din sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 360 m2 teren in Sibiu
Mar 20, 2017 Mar 20, 2017 Casa de vanzare singur in curte cu 2 camere semidecomandate si 360 mp de teren, in frumoasa zona de case Nicolae Iorga din Sibiu, o locatie ideala care s-ar preta atat pentru locuit, cat si pentru alt gen de activitate comerciala avantajoasa. Solidul imobil construit in anul 1965 a fost conceput ca un parter inalt, fundatia de piatra evidentiind calitatea cladirii. Structura camerelor este foarte avantajoasa, cele doua camere avand acces separat la baie si bucatarie. Suprafata locuibila de 67 mp beneficiaza de doua intrari, fiind distribuita astfel: bucataria inchisa este spatioasa, luminozitatea ei este asigurata de un geam mare, iar in stanga acesteia se afla un dormitor de aproximativ 13 mp. Urmatoarele doua incaperi, un antreu de 8 mp si o camera de 15 mp pot fi abordate prin a doua intrare a casei, intimitatea oferita astfel dand posibilitatea adaptarii spatiului in functie de preferintele cumparatorului. Baia este incapatoare si are geam de aerisire, cada, gresia si faianta clasice reprezentand elemente care sporesc confortul. Imbunatatirile casei constau in izolatia cu polistiren de 10 cm, tigla de foarte buna calitate, parchetul din lemn masiv si parchetul laminat. Suprafata totala de 360 mp a terenului are o deschidere de 10 metri liniari la strada asfaltata si permite un acces auto generos. Aleea pavata ne conduce spre un garaj de 12 mp, iar in dreapta imobilului este un atelier racordat la utilitati. Gradina din spatele anexelor ofera o intimitate totala si reprezinta o oaza de liniste care completeaza imaginea unei case complete. Faptul ca zona centrala este deosebit de avantajoasa si ca in apropiere sunt scoli si gradinite, mijloace de transport in comun, puncte de aprovizionare si accesul catre toate arterele principale este facil reprezinta argumente serioase in perspectiva unei investitii sigure. Pretul acestui imobil este 118000 euro negociabil.

casa cu 2 camere in zona nicolae iorga din sibiu

Casa cu 360 m2 teren in Sibiu

Casa cu 2 camere, suprafata utila 67 m2, teren în suprafata de 360 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 203568 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 118.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae iorga
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 67 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Suprafata teren: 360 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1965

Alte informatii:

Casa de vanzare singur in curte cu 2 camere semidecomandate si 360 mp de teren, in frumoasa zona de case Nicolae Iorga din Sibiu, o locatie ideala care s-ar preta atat pentru locuit, cat si pentru alt gen de activitate comerciala avantajoasa. Solidul imobil construit in anul 1965 a fost conceput ca un parter inalt, fundatia de piatra evidentiind calitatea cladirii. Structura camerelor este foarte avantajoasa, cele doua camere avand acces separat la baie si bucatarie.
Suprafata locuibila de 67 mp beneficiaza de doua intrari, fiind distribuita astfel: bucataria inchisa este spatioasa, luminozitatea ei este asigurata de un geam mare, iar in stanga acesteia se afla un dormitor de aproximativ 13 mp. Urmatoarele doua incaperi, un antreu de 8 mp si o camera de 15 mp pot fi abordate prin a doua intrare a casei, intimitatea oferita astfel dand posibilitatea adaptarii spatiului in functie de preferintele cumparatorului. Baia este incapatoare si are geam de aerisire, cada, gresia si faianta clasice reprezentand elemente care sporesc confortul.
Imbunatatirile casei constau in izolatia cu polistiren de 10 cm, tigla de foarte buna calitate, parchetul din lemn masiv si parchetul laminat.
Suprafata totala de 360 mp a terenului are o deschidere de 10 metri liniari la strada asfaltata si permite un acces auto generos. Aleea pavata ne conduce spre un garaj de 12 mp, iar in dreapta imobilului este un atelier racordat la utilitati. Gradina din spatele anexelor ofera o intimitate totala si reprezinta o oaza de liniste care completeaza imaginea unei case complete.
Faptul ca zona centrala este deosebit de avantajoasa si ca in apropiere sunt scoli si gradinite, mijloace de transport in comun, puncte de aprovizionare si accesul catre toate arterele principale este facil reprezinta argumente serioase in perspectiva unei investitii sigure.
Pretul acestui imobil este 118000 euro negociabil.
  • Vanzare 118.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203568 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 420 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 983 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei