Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 2 camere. casa p+e cu 2 camere si 495 mp de teren in sura ma

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 495 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
May 09, 2018 May 09, 2018 Casa constructie noua P+E cu 2 camere decomandate si 495 mp teren de vanzare in frumoasa zona rezidentiala Dealul Viilor din Sura Mare. Imobilul solid construit in anul 2016 a fost conceput pe doua niveluri pentru a putea imbina utilul cu placutul. Exteriorul casei este la cheie, izolatia cu polistiren de 5 cm fiind completata de vopseaua decorativa Caparol. Parterul este la stadiul de rosu, in acest spatiu de 35 mp utili cumparatorul putandu-si adapta dupa bunul plac un living cu bucatarie open-space. Etajul casei cu o suprafata utila de 55 mp este locul ideal de odihna, cele 2 dormitoare decomandate de hol avand acces la baia cu geam de aerisire. Acest nivel al constructiei este "la cheie" si ofera confortul necesar unui trai bun. Imbunatatirile casei constau in geamurile de tip termopan de calitate, gresia, faianta si parchetul laminat. Podul casei este acoperit cu tigla Bramac, siguranta oferita de acesta fiind de admirat. Terenul cu suprafata de 495 mp are o deschidere generoasa de 19 metri liniari, accesul auto facandu-se cu usurinta. Curtea mare este infrumusetata vizibil cu un foisor de lemn pe o fundatie de beton, de aici putandu-se admira privelistea minunata din zona. Aceasta sinteza intre rustic si urban este deosebit de utila fiindca distanta fata de Sibiu este de 10 minute de mers cu masina, in apropiere fiind toate punctele de interes. Pretul acestui imobil este 30000 euro. Se accepta doar varianta de plata cash.

casa p+e cu 2 camere si 495 mp de teren in sura ma

Casa cu 495 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 2 camere, suprafata utila 90 m2, teren în suprafata de 495 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 212626 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Suprafata construita: 108 m2
  • Suprafata teren: 495 m2
  • Deschidere: 19 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Casa constructie noua P+E cu 2 camere decomandate si 495 mp teren de vanzare in frumoasa zona rezidentiala Dealul Viilor din Sura Mare.
Imobilul solid construit in anul 2016 a fost conceput pe doua niveluri pentru a putea imbina utilul cu placutul. Exteriorul casei este la cheie, izolatia cu polistiren de 5 cm fiind completata de vopseaua decorativa Caparol.
Parterul este la stadiul de rosu, in acest spatiu de 35 mp utili cumparatorul putandu-si adapta dupa bunul plac un living cu bucatarie open-space.
Etajul casei cu o suprafata utila de 55 mp este locul ideal de odihna, cele 2 dormitoare decomandate de hol avand acces la baia cu geam de aerisire. Acest nivel al constructiei este "la cheie" si ofera confortul necesar unui trai bun.
Imbunatatirile casei constau in geamurile de tip termopan de calitate, gresia, faianta si parchetul laminat. Podul casei este acoperit cu tigla Bramac, siguranta oferita de acesta fiind de admirat.
Terenul cu suprafata de 495 mp are o deschidere generoasa de 19 metri liniari, accesul auto facandu-se cu usurinta. Curtea mare este infrumusetata vizibil cu un foisor de lemn pe o fundatie de beton, de aici putandu-se admira privelistea minunata din zona.
Aceasta sinteza intre rustic si urban este deosebit de utila fiindca distanta fata de Sibiu este de 10 minute de mers cu masina, in apropiere fiind toate punctele de interes.
Pretul acestui imobil este 30000 euro. Se accepta doar varianta de plata cash.
  • Vanzare 30.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212626 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1098 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1205 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei