Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Viile Sibiului Sibiu. Vanzari case 2 camere. casa cu 650 mp teren in sibiu zona viile sibiului

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 650 m2 teren in zona Viile Sibiului - Sibiu
Apr 03, 2017 Apr 03, 2017 Casa cu 2 camere decomandate, singur in curte de vanzare in Sibiu zona Viile Sibiului, aflata la 10 minute de mers cu masina fata de centrul orasului, cu o suprafata totala a terenului de 650 mp, racordata la utilitati apa, canalizare, curent si gaz. Aceasta casa este de tip duplex, are la intrare o curte betonata de aproximativ 150 mp cu garaj si magazie de 40 mp in curs de amenajare, gradina de 450 mp foarte frumos amenajata cu pomi fructiferi, foisor si loc pentru piscina, zona in care se afla imobilul fiind una foarte linistita cu un aer relaxant, aflata in plina dezvoltare. Locuinta are o arhitectura deosebita, este placata cu lemn si piatra naturala, dispune de pivnita de 40 mp si este compartimentata pe doua nivele astfel la parter suprafata utila de 60 mp este impartita intr-un living foarte spatios si luminos cu bucataria deschisa in curs de amenajare si baie cu cada si geam de aerisire, tot aici se afla si scara din lemn masiv pe care se face accesul la nivelul superior unde este un dormitor foarte spatios cu acces la o terasa care ofera o priveliste superba asupra imrejurimilor si care poate fi impartit cu usurinta in 2 camere si baie cu cada si geam de aerisire, toate acestea oferind o suprafata utila de inca 60 mp. Aceasta casa mai necesita mici finisaje la interior, oferind astfel cumparatorului posibilitatea de a amenaja spatiul util dupa bunul plac cu un minim de investitie, avand imbunatatiri cum ar fi geamuri termopan profil Gealan, usi noi de lemn, acoperis de lemn cu tigla Bramac, termosistem la exterior, caramida Porotherm, gresie, faianta, parchet laminat si de lemn masiv. Pretul de vanzare pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 65000 euro usor negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

casa cu 650 mp teren in sibiu zona viile sibiului

Casa cu 650 m2 teren in zona Viile Sibiului - Sibiu

Casa cu 2 camere, suprafata utila 120 m2, teren în suprafata de 650 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 189060 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Viile Sibiului
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 160 m2
  • Suprafata teren: 650 m2
  • Deschidere: 25 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Casa cu 2 camere decomandate, singur in curte de vanzare in Sibiu zona Viile Sibiului, aflata la 10 minute de mers cu masina fata de centrul orasului, cu o suprafata totala a terenului de 650 mp, racordata la utilitati apa, canalizare, curent si gaz.
Aceasta casa este de tip duplex, are la intrare o curte betonata de aproximativ 150 mp cu garaj si magazie de 40 mp in curs de amenajare, gradina de 450 mp foarte frumos amenajata cu pomi fructiferi, foisor si loc pentru piscina, zona in care se afla imobilul fiind una foarte linistita cu un aer relaxant, aflata in plina dezvoltare.
Locuinta are o arhitectura deosebita, este placata cu lemn si piatra naturala, dispune de pivnita de 40 mp si este compartimentata pe doua nivele astfel la parter suprafata utila de 60 mp este impartita intr-un living foarte spatios si luminos cu bucataria deschisa in curs de amenajare si baie cu cada si geam de aerisire, tot aici se afla si scara din lemn masiv pe care se face accesul la nivelul superior unde este un dormitor foarte spatios cu acces la o terasa care ofera o priveliste superba asupra imrejurimilor si care poate fi impartit cu usurinta in 2 camere si baie cu cada si geam de aerisire, toate acestea oferind o suprafata utila de inca 60 mp.
Aceasta casa mai necesita mici finisaje la interior, oferind astfel cumparatorului posibilitatea de a amenaja spatiul util dupa bunul plac cu un minim de investitie, avand imbunatatiri cum ar fi geamuri termopan profil Gealan, usi noi de lemn, acoperis de lemn cu tigla Bramac, termosistem la exterior, caramida Porotherm, gresie, faianta, parchet laminat si de lemn masiv.
Pretul de vanzare pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 65000 euro usor negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 65.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189060 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1432 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1996 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei