Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Lazaret Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa singur in curte cu 1328 mp in sibiu zona laza

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.328 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
Jan 24, 2017 Jan 24, 2017 Casa singur in curte de vanzare cu 3 camere si 1328 mp teren, in zona Lazaret din Sibiu, imobilul construit in anul 1950 are o fundatie de beton de 1,5 m si a fost conceput ca un parter inalt, soliditatea acestuia fiind evidenta. Suprafata construita de 108 mp ne dezvaluie o structura a celor 3 camere semidecomandate menita sa ofere confort si siguranta. Din holul de la intrare in stanga se intra intr-un dormitor mare si luminos, iar in dreapta se afla un antreu si o baie cu gresie, faianta si geam de aerisire, bucataria de 22 mp este inchisa, spatioasa si luminoasa, fiind locul ideal de servit masa, acest loc practic fiind completat de o camara imensa. In continuarea bucatariei sunt 2 dormitoare, unul de 16 mp, iar celalalt de 11 mp, sarmul acestora degajand o energie pozitiva. Intreg spatiul locuibil poate fi restructurat in functie de necesitatile cumparatorului, cladirea dand posibilitatea unei adaptari placute. Camerele au o inaltime de 3.20 metri liniari si beneficiaza de geamuri mari de tip termopan, podine sanatoase, centrala termica, teracote si calorifere de inox. Marele avantaj al imobilului este terenul foarte generos cu o deschidere unica de 53 metri liniari la o strada linistita de case. Investitia este una sigura fiindca suprafata terenului ofera optiuni de parcelare, mai ales ca amplasamentul cladirii existente este in lateral. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 160.000 euro negociabil.

casa singur in curte cu 1328 mp in sibiu zona laza

Casa cu 1.328 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 90 m2, teren în suprafata de 1.328 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 199156 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 160.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Suprafata construita: 108 m2
  • Suprafata teren: 1.328 m2
  • Deschidere: 53 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Casa singur in curte de vanzare cu 3 camere si 1328 mp teren, in zona Lazaret din Sibiu, imobilul construit in anul 1950 are o fundatie de beton de 1,5 m si a fost conceput ca un parter inalt, soliditatea acestuia fiind evidenta.
Suprafata construita de 108 mp ne dezvaluie o structura a celor 3 camere semidecomandate menita sa ofere confort si siguranta.
Din holul de la intrare in stanga se intra intr-un dormitor mare si luminos, iar in dreapta se afla un antreu si o baie cu gresie, faianta si geam de aerisire, bucataria de 22 mp este inchisa, spatioasa si luminoasa, fiind locul ideal de servit masa, acest loc practic fiind completat de o camara imensa.
In continuarea bucatariei sunt 2 dormitoare, unul de 16 mp, iar celalalt de 11 mp, sarmul acestora degajand o energie pozitiva.
Intreg spatiul locuibil poate fi restructurat in functie de necesitatile cumparatorului, cladirea dand posibilitatea unei adaptari placute.
Camerele au o inaltime de 3.20 metri liniari si beneficiaza de geamuri mari de tip termopan, podine sanatoase, centrala termica, teracote si calorifere de inox.
Marele avantaj al imobilului este terenul foarte generos cu o deschidere unica de 53 metri liniari la o strada linistita de case. Investitia este una sigura fiindca suprafata terenului ofera optiuni de parcelare, mai ales ca amplasamentul cladirii existente este in lateral.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 160.000 euro negociabil.
  • Vanzare 160.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199156 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 321 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1372 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei