Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Lazaret Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa de lux singur in curte 3 camere in sibiu zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 197 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
Mar 22, 2017 Mar 22, 2017 Casa de lux singur in curte cu 3 camere mobilate si utilate de vanzare, in Sibiu zona Complexului Lazaret, solidul construit in 1960 a fost renovat complet in anul 2016 si a fost conceput ca un parter inalt si demisol. La parter structura camerelor este foarte avantajoasa, cei 91 mp locuibili fiind inteligent distribuiti, din livingul de 30 mp se intra separat in cele doua dormitoare de aproximativ 20 mp fiecare, energia pozitiva creata aici datorandu-se investitiilor de mult bun gust, geamurile mari de tip termopan Salamander si sticla aparenta dau livingului o luminozitate placuta, iar mobila de calitate, televizorul 4K, parchetul de 12 mm si cromatica aleasa sunt elemente care degaja rafinament. Dormitoarele sunt spatioase si reprezinta locuri ideale de relaxare, aici imbinandu-se utilul cu placutul, dulapurile mari si inalte cu usi culisante, incapatoare si aspectuoase, restul elementelor de mobila si decor definind un stil unic. Bucataria este superba, mobila facuta la comanda cu electrocasnice incorporate impresionand atat vizual, cat si din punct de vedere practic. Dotarile noi precum frigiderul, cuptorul cu plita, hota, masina de spalat vase, televizorul 3D si restul elementelor utile in bucatarie vor satisface pretentiile oricarui cumparator. Baia cu cada si geam de aerisire este dotata cu gresie si faianta de exceptie, dar si cu masina de spalat si uscator, holul este incapator, placile din piatra naturala oferind un contrast cromatic stilat. Casa beneficiaza de o izolatie de exceptie, polistirenul de 10 cm din exterior, geamurile de tip termopan precum si usile Porta Doors din interior contribuind serios la o economie considerabila. Centrala termica prin condensatie Ariston este economica, iar caloriferele mari de inox asigura caldura ideala a unei locuinte. Podul este reconditionat complet si pregatit pentru mansardare in cazul in care se doreste o suprafata locuibila mai mare sau un acces separat la partea superioara a imobilului. Securitatea bunurilor din casa fiind foarte importanta, actualul proprietar a dotat imobilul cu o usa securizata si de asemenea toate geamurile au jaluzele de aluminiu cu sistem antiefractie. Demisolul cladirii este compus din 3 camere si o incapere pentru depozitare, aici fiind impresionant sistemul de drenare care asigura soliditatea fundatiei in timp. Curtea de 87 mp este betonata si are acces auto, aici fiind posibila parcarea a doua masini. Pretul de 99.000 euro usor negociabil al acestei case de lux include mobila si toate electrocasnicele de exceptie.

casa de lux singur in curte 3 camere in sibiu zona

Casa cu 197 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 91 m2, teren în suprafata de 197 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 199235 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 99.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 91 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Suprafata teren: 197 m2
  • Deschidere: 11 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa de lux singur in curte cu 3 camere mobilate si utilate de vanzare, in Sibiu zona Complexului Lazaret, solidul construit in 1960 a fost renovat complet in anul 2016 si a fost conceput ca un parter inalt si demisol.
La parter structura camerelor este foarte avantajoasa, cei 91 mp locuibili fiind inteligent distribuiti, din livingul de 30 mp se intra separat in cele doua dormitoare de aproximativ 20 mp fiecare, energia pozitiva creata aici datorandu-se investitiilor de mult bun gust, geamurile mari de tip termopan Salamander si sticla aparenta dau livingului o luminozitate placuta, iar mobila de calitate, televizorul 4K, parchetul de 12 mm si cromatica aleasa sunt elemente care degaja rafinament. Dormitoarele sunt spatioase si reprezinta locuri ideale de relaxare, aici imbinandu-se utilul cu placutul, dulapurile mari si inalte cu usi culisante, incapatoare si aspectuoase, restul elementelor de mobila si decor definind un stil unic.
Bucataria este superba, mobila facuta la comanda cu electrocasnice incorporate impresionand atat vizual, cat si din punct de vedere practic.
Dotarile noi precum frigiderul, cuptorul cu plita, hota, masina de spalat vase, televizorul 3D si restul elementelor utile in bucatarie vor satisface pretentiile oricarui cumparator.
Baia cu cada si geam de aerisire este dotata cu gresie si faianta de exceptie, dar si cu masina de spalat si uscator, holul este incapator, placile din piatra naturala oferind un contrast cromatic stilat.
Casa beneficiaza de o izolatie de exceptie, polistirenul de 10 cm din exterior, geamurile de tip termopan precum si usile Porta Doors din interior contribuind serios la o economie considerabila.
Centrala termica prin condensatie Ariston este economica, iar caloriferele mari de inox asigura caldura ideala a unei locuinte.
Podul este reconditionat complet si pregatit pentru mansardare in cazul in care se doreste o suprafata locuibila mai mare sau un acces separat la partea superioara a imobilului.
Securitatea bunurilor din casa fiind foarte importanta, actualul proprietar a dotat imobilul cu o usa securizata si de asemenea toate geamurile au jaluzele de aluminiu cu sistem antiefractie.
Demisolul cladirii este compus din 3 camere si o incapere pentru depozitare, aici fiind impresionant sistemul de drenare care asigura soliditatea fundatiei in timp.
Curtea de 87 mp este betonata si are acces auto, aici fiind posibila parcarea a doua masini.
Pretul de 99.000 euro usor negociabil al acestei case de lux include mobila si toate electrocasnicele de exceptie.
  • Vanzare 99.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199235 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 680 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1505 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei