Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Vasile Aaron Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa d+p+e singur in curte cu 3 camere 200 mp tere

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 200 m2 teren in zona Vasile Aaron - Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 Casa singur in curte D+P+E+Pod de vanzare in zona de case a cartierului Vasile Aaron din Sibiu. Ideala pentru un sediu de firma sau o familie numeroasa, acest imobil solid construit in anul 1972 este adaptabil si foarte avantajos atat ca structura, dar si ca locatie. Suprafata locuibila de 129 mp este distribuita pe 3 niveluri. Parterul inalt are 2 camere mari si luminoase inspre strada care comunica intre ele, un hol si o baie spatioasa cu geam de aerisire. La acest nivel camerele ar putea fi decomandate ( daca lucrul acesta l-ar avantaja pe cumparator ) fiindca suprafata generoasa ofera optiuni de adaptare. Casa scarilor ne conduce la etaj, aici spatiul fiind distribuit diferit, cu o camera foarte mare, o baie si un hol generos. Demisolul este format dintr-o camera mare, un hol, o baie si o pivnita. Aici observam soliditatea casei, sistemul boltit cu sine de fier fiind rezistent dar si elastic in acelasi timp. Podul poate fi folositor atat ca dormitor sau birou, dar si ca spatiu pentru depozitare. Imobilul beneficiaza de imbunatatiri precum instalatia noua de curent si canalizare, izolatia cu polistiren de 5 cm, centrala termica Viessman si calorifere de otel, gresia, faianta, parchetul laminat si parchetul din lemn masiv, tigla tip solzi. Avantajele casei sunt evidente fiindca zona este usor de descris ca punct de reper, accesul este facil spre centru si spre toate punctele de interes, raportul pret calitate este impecabil, acestea fiind argumente certe pentru o investitie sigura. Casa se vinde la pretul de 129000 euro, acest pret adaptandu-se in functie de imbunatatirile ulterioare.

casa d+p+e singur in curte cu 3 camere 200 mp tere

Casa cu 200 m2 teren in zona Vasile Aaron - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 129 m2, teren în suprafata de 200 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 212303 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 129.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 129 m2
  • Suprafata construita: 156 m2
  • Suprafata teren: 200 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1972

Alte informatii:

Casa singur in curte D+P+E+Pod de vanzare in zona de case a cartierului Vasile Aaron din Sibiu. Ideala pentru un sediu de firma sau o familie numeroasa, acest imobil solid construit in anul 1972 este adaptabil si foarte avantajos atat ca structura, dar si ca locatie. Suprafata locuibila de 129 mp este distribuita pe 3 niveluri. Parterul inalt are 2 camere mari si luminoase inspre strada care comunica intre ele, un hol si o baie spatioasa cu geam de aerisire. La acest nivel camerele ar putea fi decomandate ( daca lucrul acesta l-ar avantaja pe cumparator ) fiindca suprafata generoasa ofera optiuni de adaptare. Casa scarilor ne conduce la etaj, aici spatiul fiind distribuit diferit, cu o camera foarte mare, o baie si un hol generos.
Demisolul este format dintr-o camera mare, un hol, o baie si o pivnita. Aici observam soliditatea casei, sistemul boltit cu sine de fier fiind rezistent dar si elastic in acelasi timp. Podul poate fi folositor atat ca dormitor sau birou, dar si ca spatiu pentru depozitare.
Imobilul beneficiaza de imbunatatiri precum instalatia noua de curent si canalizare, izolatia cu polistiren de 5 cm, centrala termica Viessman si calorifere de otel, gresia, faianta, parchetul laminat si parchetul din lemn masiv, tigla tip solzi.
Avantajele casei sunt evidente fiindca zona este usor de descris ca punct de reper, accesul este facil spre centru si spre toate punctele de interes, raportul pret calitate este impecabil, acestea fiind argumente certe pentru o investitie sigura.
Casa se vinde la pretul de 129000 euro, acest pret adaptandu-se in functie de imbunatatirile ulterioare.
  • Vanzare 129.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212303 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1279 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1095 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.12.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei