Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa cu 3 camere 117 mp zona calea cisnadiei in si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 211 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Mar 08, 2017 Mar 08, 2017 Casa cu 3 camere decomandate, de vanzare, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, situat intr-o zona foarte finistita departe de agitatia orasului dar totusi aproape de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, parcuri, restaurante. Imobilul are o suprafata totala de 117 mp, un garaj de 20 mp, si o curte libera de 131 mp, cu un regim de inaltime P + 1, construit in anul 2016 cu materiale de cea mai buna calitate, caramida Porotherm de 30 cm la exterior si de 25 cm la interior, izolatie de 10 cm la exterior EPS 80 de la Knauf, acoperis cu atic din tabla dublu faltuita, facuta la comanda dintr-o singura bucata marca Ruukki, izolatie termica din vata bazaltica de 20 cm in planseul de la etaj, tencuieli de la Knauf, sape elicopterizate semiuscate. COMPARTIMENTARE: Locuinta se desfasoara amplu pe o suprafata de 98 mp, reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm, constituind pentru dumneavoastra o solutie functionala, optima pentru o viata de familie echilibrata. Proprietatea este compartimentata astfel: la parter este un hol generos de 3 mp, living spatios si luminos de 27 mp, bucatarie ampla de 11 mp, baie cu geam de aerisire de 5 mp, la etaj este un hol de 3 mp care face accesul in toate incaperile imobilului, 2 dormitoare de 17 mp respectiv 16 mp, dressing de 6 mp si baie de 9 mp cu geam de aerisire. DOTARI SI IMBUNATATIRI:  Instalatie termica de la Romstal Centrala termica Viessman in condensatie cu calorifere Eccorad, Distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte Tablou electric cu sigurante separate de la Schrac Geamuri termopan cu tamplarie PVC de la Salamander 7 camere si 2 foi de sticla Solara Usi termopan cu tamplarie PVC la intrare Pereti tencuiti si gletuiti cu materiale de la Knauf Casa se vinde la stadiul de gri, la pretul de 69.000 euro, usor negociabil, cu posibilitate de achizitionare si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

casa cu 3 camere 117 mp zona calea cisnadiei in si

Casa cu 211 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 98 m2, teren în suprafata de 211 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 198856 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 98 m2
  • Suprafata construita: 117 m2
  • Suprafata teren: 211 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Casa cu 3 camere decomandate, de vanzare, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, situat intr-o zona foarte finistita departe de agitatia orasului dar totusi aproape de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, parcuri, restaurante. Imobilul are o suprafata totala de 117 mp, un garaj de 20 mp, si o curte libera de 131 mp, cu un regim de inaltime P + 1, construit in anul 2016 cu materiale de cea mai buna calitate, caramida Porotherm de 30 cm la exterior si de 25 cm la interior, izolatie de 10 cm la exterior EPS 80 de la Knauf, acoperis cu atic din tabla dublu faltuita, facuta la comanda dintr-o singura bucata marca Ruukki, izolatie termica din vata bazaltica de 20 cm in planseul de la etaj, tencuieli de la Knauf, sape elicopterizate semiuscate.

COMPARTIMENTARE:

Locuinta se desfasoara amplu pe o suprafata de 98 mp, reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm, constituind pentru dumneavoastra o solutie functionala, optima pentru o viata de familie echilibrata. Proprietatea este compartimentata astfel: la parter este un hol generos de 3 mp, living spatios si luminos de 27 mp, bucatarie ampla de 11 mp, baie cu geam de aerisire de 5 mp, la etaj este un hol de 3 mp care face accesul in toate incaperile imobilului, 2 dormitoare de 17 mp respectiv 16 mp, dressing de 6 mp si baie de 9 mp cu geam de aerisire.

DOTARI SI IMBUNATATIRI: 

Instalatie termica de la Romstal
Centrala termica Viessman in condensatie cu calorifere Eccorad,
Distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte
Tablou electric cu sigurante separate de la Schrac
Geamuri termopan cu tamplarie PVC de la Salamander 7 camere si 2 foi de sticla Solara
Usi termopan cu tamplarie PVC la intrare
Pereti tencuiti si gletuiti cu materiale de la Knauf

Casa se vinde la stadiul de gri, la pretul de 69.000 euro, usor negociabil, cu posibilitate de achizitionare si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 69.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198856 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 721 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 899 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei