Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Bartolomeu Brasov. Vanzari case 3 camere. 2 case, propritari frate sora, in curte comuna, 5

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 227 m2 teren in zona Bartolomeu - Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Saturn Imob propune spre vanzare doua case, in curte comuna, care se pot vinde separat sau impreuna. Prima locatie are 2 camere, din care un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, un dormitor, baie, living si bucatarie. Casa are structura din caramida, construita in 1984, renovata si consolidata in 2013, acoperis refacut integral, cu centrala termica, toate utilitatile, termoizolata exterior, geamuri termopan, parchet, gresie, granit. Suprafata utila 98mp, suprafata curte 227mp. Curtea este betonata, dar are si zona verde. Loc de parcare in curte si in fata portii. Imobilul se afla la 3 min cu masina de Piata Sfatului. Strada si vecini linistiti, loc de joaca sigur in vecintate. Centre comerciale la maxim 2 minute cu masina in toate partile. Se vinde mobilata la cerere. Curte comuna cu dezmembrare. Proprietari : sora si frate. Suprafata totala curte 500 mp. Front stradal 18 ml. Pretul de vanzare este de 78.000 euro negociabil. A doua casa din curte, este constructie noua, din caramida si beton, acoperis Bramac, geamuri termopan. Este in faza de gled la interior si are toate utilitatile trase in casa, inclusive centrala termica pe gaz. Structura este parter, etaj si pregatirea pentru mansardare. Are 4 camere, un living foarte generos la parter cu bucatarie open space, spatii pentru dressing, 2 bai, terasa, balcon, beci si uscatarie. Amprenta este de 110 mp si utilul de 180 mp. Proprietarul acestei case este constructor. Pentru a putea deveni locuibila, max. 18.000 euro sunt suficienti pentru dotari si finisaje de cea mai buna calitate. Pretul de vanzare a acestei case este de 91.000 euro.

2 case, propritari frate sora, in curte comuna, 5

Casa cu 227 m2 teren in zona Bartolomeu - Brasov

Casa cu 3 camere, suprafata utila 94 m2, teren în suprafata de 227 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 199535 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 78.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Bartolomeu
  • Reper: Pasaj cfr
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 94 m2
  • Suprafata construita: 98 m2
  • Suprafata teren: 227 m2
  • Deschidere: 18 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1984

Alte informatii:

Saturn Imob propune spre vanzare doua case, in curte comuna, care se pot vinde separat sau impreuna.
Prima locatie are 2 camere, din care un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, un dormitor, baie, living si bucatarie. Casa are structura din caramida, construita in 1984, renovata si consolidata in 2013, acoperis refacut integral, cu centrala termica, toate utilitatile, termoizolata exterior, geamuri termopan, parchet, gresie, granit. Suprafata utila 98mp, suprafata curte 227mp. Curtea este betonata, dar are si zona verde. Loc de parcare in curte si in fata portii. Imobilul se afla la 3 min cu masina de Piata Sfatului. Strada si vecini linistiti, loc de joaca sigur in vecintate. Centre comerciale la maxim 2 minute cu masina in toate partile. Se vinde mobilata la cerere. Curte comuna cu dezmembrare. Proprietari : sora si frate.
Suprafata totala curte 500 mp. Front stradal 18 ml.
Pretul de vanzare este de 78.000 euro negociabil.
A doua casa din curte, este constructie noua, din caramida si beton, acoperis Bramac, geamuri termopan. Este in faza de gled la interior si are toate utilitatile trase in casa, inclusive centrala termica pe gaz. Structura este parter, etaj si pregatirea pentru mansardare. Are 4 camere, un living foarte generos la parter cu bucatarie open space, spatii pentru dressing, 2 bai, terasa, balcon, beci si uscatarie. Amprenta este de 110 mp si utilul de 180 mp. Proprietarul acestei case este constructor. Pentru a putea deveni locuibila, max. 18.000 euro sunt suficienti pentru dotari si finisaje de cea mai buna calitate.
Pretul de vanzare a acestei case este de 91.000 euro.
  • Vanzare 78.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199535 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: Nicolaescu Dorin
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 460 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 896 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei