Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Tiglari Sibiu. Vanzari case 2 camere. casa complet utilata cu 2 camere si 150 mp curte i

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 234 m2 teren in zona Tiglari - Sibiu
May 17, 2017 May 17, 2017 Casa cochetat mobilata si utilata cu 2 camere semidecomandate si curte de vanzare in Sibiu zona Tiglari. Locuinta are o suprafata totala de 85 mp si a fost  renovata in totalitate in anul 2013 cu materiale de cea mai buna calitate, mobilier modern facut pe comanda, situata intr-o zona foarte linistita si curata a orasului.  Aceasta casa este excelent compartimentata astfel: hol foarte spatios la intrare, living spatios, dormitor, baie cu cada, bucatarie care detine aragaz, frigider si masina de spalat vase. Locuinta beneficiaza de urmatoarele dotari si imbunatatiri precum centrala termica proprie pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, lavabil, usi noi de lemn la interior, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm. Casa dispune de pivnita si pod care va ofera posibilitatea de mansardare creandu-se asfel inca un spatiu pentru locuit, sau amenajarea unui birou. Curtea este bine intretinuta, aceasta fiind amenajata cu placi de beton si permite parcarea a doua autovehicule. Casa se poate achizitiona mobilita si utilata, la pretul de 59900 euro negociabil, prin orice tip de Credit Imobiliar, fiind libera de sarcini.

casa complet utilata cu 2 camere si 150 mp curte i

Casa cu 234 m2 teren in zona Tiglari - Sibiu

Casa cu 2 camere, suprafata utila 70 m2, teren în suprafata de 234 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 155254 | actualizat acum 6 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 59.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tiglari
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 85 m2
  • Suprafata teren: 234 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Casa cochetat mobilata si utilata cu 2 camere semidecomandate si curte de vanzare in Sibiu zona Tiglari. Locuinta are o suprafata totala de 85 mp si a fost  renovata in totalitate in anul 2013 cu materiale de cea mai buna calitate, mobilier modern facut pe comanda, situata intr-o zona foarte linistita si curata a orasului. 
Aceasta casa este excelent compartimentata astfel: hol foarte spatios la intrare, living spatios, dormitor, baie cu cada, bucatarie care detine aragaz, frigider si masina de spalat vase.
Locuinta beneficiaza de urmatoarele dotari si imbunatatiri precum centrala termica proprie pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, lavabil, usi noi de lemn la interior, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm.
Casa dispune de pivnita si pod care va ofera posibilitatea de mansardare creandu-se asfel inca un spatiu pentru locuit, sau amenajarea unui birou. Curtea este bine intretinuta, aceasta fiind amenajata cu placi de beton si permite parcarea a doua autovehicule.
Casa se poate achizitiona mobilita si utilata, la pretul de 59900 euro negociabil, prin orice tip de Credit Imobiliar, fiind libera de sarcini.
  • Vanzare 59.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155254 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 5309 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2257 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.06.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei