Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Turnisor Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa la cheie 3 camere 88 mp utili si curte indivi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 250 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu
May 08, 2018 May 08, 2018 Casa la cheie constructie noua P+E cu 3 camere decomandate si curte individuala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu. Imobilul excelent construit in anul 2015 este conceput pe doua niveluri, suprafata locuibila generoasa fiind completata de o curte individuala foarte practica. La parter antreul ne conduce spre un living luminos cu bucatarie open space care lasa posibilitatea delimitarii locului de gatit de restul spatiului. Acest loc imbina utilul cu placutul, finisajele de o calitate superioara ( materiale aduse din Italia ), contrastul cromatic si geamurile foarte mari fiind elemente nobile care creaza o energie placuta. Baia cu geam de aerisire de la acest nivel este foarte practica, mobilierul specific si dotarile fiind de bun gust. Etajul are rolul de a crea un confort deosebit, cele doua camere decomandate fiind reprezentate de o camera de zi ( open space ) si un dormitor spatios. Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis de tabla cu izolatie dubla, geamuri mari de tip termopan impecabile completate de jaluzele actionate electric, centrala termica, gresia, faianta si piatra aparenta sunt importate din Italia, parchetul laminat, instalatiile noi si curentul trifazic. Curtea permite un acces auto lejer, dimensiunile acesteia fiind ideale. Aici remarcam un spatiu verde generos, detaliile rafinate de genul teraselor acoperite cu marchize actionate electric transformand locul in spatiul ideal de relaxare al proprietarului. Pentru depozitarea lucrurilor utile o cabanuta cocheta de lemn este solutia care infrumuseteaza aleea de acces. Pretul acestui imobil este 81.000 euro usor negociabil, acest pret adaptandu-se daca viitorul proprietar prefera sa cumpere mobila si sistemul audio ultraperformant.

casa la cheie 3 camere 88 mp utili si curte indivi

Casa cu 250 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 88 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 214984 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 81.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 88 m2
  • Suprafata construita: 105 m2
  • Suprafata teren: 250 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Casa la cheie constructie noua P+E cu 3 camere decomandate si curte individuala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu.
Imobilul excelent construit in anul 2015 este conceput pe doua niveluri, suprafata locuibila generoasa fiind completata de o curte individuala foarte practica.
La parter antreul ne conduce spre un living luminos cu bucatarie open space care lasa posibilitatea delimitarii locului de gatit de restul spatiului. Acest loc imbina utilul cu placutul, finisajele de o calitate superioara ( materiale aduse din Italia ), contrastul cromatic si geamurile foarte mari fiind elemente nobile care creaza o energie placuta. Baia cu geam de aerisire de la acest nivel este foarte practica, mobilierul specific si dotarile fiind de bun gust.
Etajul are rolul de a crea un confort deosebit, cele doua camere decomandate fiind reprezentate de o camera de zi ( open space ) si un dormitor spatios.
Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis de tabla cu izolatie dubla, geamuri mari de tip termopan impecabile completate de jaluzele actionate electric, centrala termica, gresia, faianta si piatra aparenta sunt importate din Italia, parchetul laminat, instalatiile noi si curentul trifazic.
Curtea permite un acces auto lejer, dimensiunile acesteia fiind ideale. Aici remarcam un spatiu verde generos, detaliile rafinate de genul teraselor acoperite cu marchize actionate electric transformand locul in spatiul ideal de relaxare al proprietarului. Pentru depozitarea lucrurilor utile o cabanuta cocheta de lemn este solutia care infrumuseteaza aleea de acces.
Pretul acestui imobil este 81.000 euro usor negociabil, acest pret adaptandu-se daca viitorul proprietar prefera sa cumpere mobila si sistemul audio ultraperformant.
  • Vanzare 81.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214984 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 615 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1283 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei