Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Vanzari casa Terezian Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa cu 3 camere decomandate in sibiu zona terezia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 284 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
Aug 16, 2017 Aug 16, 2017 Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata utila de 80 mp, construita si finisata in jurul anului 1965, avand o curte libera de aproximativ 110 mp. Locuinta este foarte spatioasa structurata pe un singur nivel si este compusa din doua corpuri: primul corp de cladire detine o bucatarie complet mobilata si utilata cu plita pe gaz si cuptor electric, o baie de serviciu. Al doilea corp de cladire este compus din living open space, 2 dormitoare decomandate, o baie cu geam de aerisire si cada, un hol lung de aproximativ 7 mp. Casa detine si anexe: spatiu pentru depozitare, pivnita de aproximativ 16 mp si are o curte libere de aproximativ 110 mp comuna cu inca o familie extraordinara si tanara. Locuinta a fost renovata in totalitate si detine foarte multe imbunatatiri: izolatie exterioara si interioara, instalatii electrice schimbate, canalizare schimbata, podea de lemn masiv raschetata si lacuita, tavanele au fost coborate, centrala termica si calorifere de otel, geamuri termopan, usi schimbate. Casa se afla intr-o zona foarte buna fiind foarte aproape de Centrul Istoric iar in imediata apropiere sunt parcuri, gradinite, scoli, licee, magazine comerciale. Casa se vinde la pretul de 59.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

casa cu 3 camere decomandate in sibiu zona terezia

Casa cu 284 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 80 m2, teren în suprafata de 284 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 191180 | actualizat acum 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 59.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Zona: Terezian
 • Numar camere: 3
 • Suprafata utila: 80 m2
 • Suprafata construita: 174 m2
 • Suprafata teren: 284 m2
 • Deschidere: 15 m
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 1965

Alte informatii:

Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata utila de 80 mp, construita si finisata in jurul anului 1965, avand o curte libera de aproximativ 110 mp.
Locuinta este foarte spatioasa structurata pe un singur nivel si este compusa din doua corpuri: primul corp de cladire detine o bucatarie complet mobilata si utilata cu plita pe gaz si cuptor electric, o baie de serviciu.
Al doilea corp de cladire este compus din living open space, 2 dormitoare decomandate, o baie cu geam de aerisire si cada, un hol lung de aproximativ 7 mp.
Casa detine si anexe: spatiu pentru depozitare, pivnita de aproximativ 16 mp si are o curte libere de aproximativ 110 mp comuna cu inca o familie extraordinara si tanara.
Locuinta a fost renovata in totalitate si detine foarte multe imbunatatiri: izolatie exterioara si interioara, instalatii electrice schimbate, canalizare schimbata, podea de lemn masiv raschetata si lacuita, tavanele au fost coborate, centrala termica si calorifere de otel, geamuri termopan, usi schimbate.
Casa se afla intr-o zona foarte buna fiind foarte aproape de Centrul Istoric iar in imediata apropiere sunt parcuri, gradinite, scoli, licee, magazine comerciale.
Casa se vinde la pretul de 59.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
 • Vanzare 59.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 191180 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: David Doris
Actualizata: acum 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1402 ori Manager: Jurca Raluca Oferte în portofoliu: 8
Vizualizata de: 1740 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 26 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.06.2016 Oferte în portofoliu: 162 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei