Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Parcul Sub Arini Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa cu 3 camere in sibiu zona parcul sub arini

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 345 m2 teren in zona Parcul Sub Arini - Sibiu
Mar 24, 2016 Mar 24, 2016 Casa tip duplex de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Parcul Sub Arini cu o suprafata totala de 165 mp compusi dintr-un living cu iesire pe balcon, 2 dormitoare spatioase si luminoase pozitionate catre est, bucatarie inchisa spatioasa cu loc de luat masa, o camara pentru depozitare, hol de unde se poate face acces catre pod iar la subsolul imobilului are o pivnita uscata cu o suprafata generoasa de aproximativ 60 mp. Casa are urmatoarele dotari precum centrala proprie cu calorifere de otel, parchet din lemn masiv, geamuri termopan, izolatie termica exterioara, gresie si faianta. Imobilul a fost renovat in anul 2014 cand s-a refacut instalatia electrica, instalatia sanitara, s-au izolat tavanele cu vata minerala de 35 cm, acoperisului i s-a ranforsat structura iar tigla este schimbata. Casa tip duplex este pe orizontala situata la etajul 1 si dispune de o curte individuala cu suprafata de 180 mp unde se poate amenaja un loc placut de relaxare. Imobilul este situat intr-o zona foarte buna a orasului fiind la o distanta de doar 2 minute fata de Parcul Sub Arini iar in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public. Casa se vinde la pretul de 155000 euro negociabil.

casa cu 3 camere in sibiu zona parcul sub arini

Casa cu 345 m2 teren in zona Parcul Sub Arini - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 345 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 172614 | actualizat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 155.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Parcul Sub Arini
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 165 m2
  • Suprafata teren: 345 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa tip duplex de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Parcul Sub Arini cu o suprafata totala de 165 mp compusi dintr-un living cu iesire pe balcon, 2 dormitoare spatioase si luminoase pozitionate catre est, bucatarie inchisa spatioasa cu loc de luat masa, o camara pentru depozitare, hol de unde se poate face acces catre pod iar la subsolul imobilului are o pivnita uscata cu o suprafata generoasa de aproximativ 60 mp.
Casa are urmatoarele dotari precum centrala proprie cu calorifere de otel, parchet din lemn masiv, geamuri termopan, izolatie termica exterioara, gresie si faianta.
Imobilul a fost renovat in anul 2014 cand s-a refacut instalatia electrica, instalatia sanitara, s-au izolat tavanele cu vata minerala de 35 cm, acoperisului i s-a ranforsat structura iar tigla este schimbata.
Casa tip duplex este pe orizontala situata la etajul 1 si dispune de o curte individuala cu suprafata de 180 mp unde se poate amenaja un loc placut de relaxare.
Imobilul este situat intr-o zona foarte buna a orasului fiind la o distanta de doar 2 minute fata de Parcul Sub Arini iar in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public. Casa se vinde la pretul de 155000 euro negociabil.
  • Vanzare 155.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 172614 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2414 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 800 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei