Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa frumoasa cu 3 camere si 380 mp teren in sura

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 380 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
Mar 16, 2018 Mar 16, 2018 Casa singur in curte cu 3 camere semidecomandate si 380 mp teren in frumoasa zona de case a comunei Sura Mare. Imobilul construit in anul 1996 este conceput ca parter, suprafata de 90 mp utili fiind impartita in trei camere ( bucatarie, camera de zi si baie fiind separate printr-un hol de dormitoare ). Bucataria mobilata de 20 mp este luminoasa si frumoasa, pivnita completandu-i latura practica. Camera de zi este primitoare si degaja o energie pozitiva, dotarile si cromatica de aici fiind foarte placute. Baia mare cu geam de aerisire si cada este dotata cu gresie si faianta de buna calitate. O camera tehnica ne conduce spre holul care separa inteligent cele 2 dormitoare de restul casei, marimea generoasa a camerelor si linistea de aici definind notiunea unui camin ideal. Podul cu tigla este izolat cu 2 randuri de vata minerala, este inalt si ofera optiunea extinderii spatiului locuibil printr-o mansardare. Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 5 cm, geamurile si usile de tip termopan, centrala termica pe gaz, centrala termica pe lemne, panouri solare si boiler de apa de 300 l, gresie, faianta, parchet laminat. Deschiderea de 12 metri liniari a curtii permite un acces auto lejer spre curtea interioara, unde filigoria, bucataria de vara si depozitul de lemne sunt elemente care sporesc confortul. Gradina din spate este terasata si are un farmec aparte, panorama de aici fiind placuta. Zona este frumoasa si este in apropierea intersectiei cu drumul spre Hamba, mijloacele de transport in comun si punctele de aprovizionare fiind in imediata apropiere. Pretul acestui imobil este 65.000 euro negociabil, partial mobilat.

casa frumoasa cu 3 camere si 380 mp teren in sura

Casa cu 380 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 90 m2, teren în suprafata de 380 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 212333 | adaugat acum 6 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Suprafata construita: 108 m2
  • Suprafata teren: 380 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1996

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 3 camere semidecomandate si 380 mp teren in frumoasa zona de case a comunei Sura Mare.
Imobilul construit in anul 1996 este conceput ca parter, suprafata de 90 mp utili fiind impartita in trei camere ( bucatarie, camera de zi si baie fiind separate printr-un hol de dormitoare ). Bucataria mobilata de 20 mp este luminoasa si frumoasa, pivnita completandu-i latura practica. Camera de zi este primitoare si degaja o energie pozitiva, dotarile si cromatica de aici fiind foarte placute. Baia mare cu geam de aerisire si cada este dotata cu gresie si faianta de buna calitate. O camera tehnica ne conduce spre holul care separa inteligent cele 2 dormitoare de restul casei, marimea generoasa a camerelor si linistea de aici definind notiunea unui camin ideal. Podul cu tigla este izolat cu 2 randuri de vata minerala, este inalt si ofera optiunea extinderii spatiului locuibil printr-o mansardare.
Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 5 cm, geamurile si usile de tip termopan, centrala termica pe gaz, centrala termica pe lemne, panouri solare si boiler de apa de 300 l, gresie, faianta, parchet laminat.
Deschiderea de 12 metri liniari a curtii permite un acces auto lejer spre curtea interioara, unde filigoria, bucataria de vara si depozitul de lemne sunt elemente care sporesc confortul. Gradina din spate este terasata si are un farmec aparte, panorama de aici fiind placuta.
Zona este frumoasa si este in apropierea intersectiei cu drumul spre Hamba, mijloacele de transport in comun si punctele de aprovizionare fiind in imediata apropiere.
Pretul acestui imobil este 65.000 euro negociabil, partial mobilat.
  • Vanzare 65.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212333 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 539 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1070 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei