Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Terezian Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa cu 3 camere si 270 mp curte in sibiu zona ter

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 414 m2 teren in zona Terezian - Sibiu
Mar 14, 2017 Mar 14, 2017 Casa cu 3 camere de vanzare in Sibiu, zona Terezian, cu o amprenta de 144 mp, curte libera de 270 mp, deschidere stradala de 14 metri liniari, avand regimul de inaltime P+P+1+P ( pivnita, parter, etaj si pod ). Este situata intr-o zona foarte linistita, pe o strada asfaltata si iluminata, ferita de traficul cotidian al orasului, la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos fata de Piata Cibin si Centrul Orasului, avand in imediata apropiere acces la institutii bancare, scoli, gradinite, biserica, parcuri, magazine, farmacii, statii de autobuz sau taxi. Acest imobil deserveste 2 familii, cate una pe fiecare nivel, astfel la parter accesul se face pe o scara din beton care comunica si cu o pivnita uscata de 40 mp. Locuinta este excelent compartimentata: la intrare se afla un hol generos de 18 mp de unde se face accesul in 3 dormitoare decomandate de 25 mp fiecare, baie cu cada si geam de aerisire, o camara si o bucatarie cu iesire la o terasa de aproximativ 10 mp. Aceasta proprietate are curte libera si gradina proprie cu vita de vie de 270 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac al fiecaruia, dispune de teren imprejmuit si acces auto in garaj de 25 mp, printre imbunatatiri putem enumera geamurile duble de lemn cu rulouri exterioare, gresie si faianta in bucatarie si baie, sobe de teracota, parchet din lemn masiv in camere, contorizari individuale la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), acces cablu tv si internet. Aceasta proprietate se vinde complet mobilata la pretul de 89.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

casa cu 3 camere si 270 mp curte in sibiu zona ter

Casa cu 414 m2 teren in zona Terezian - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 120 m2, teren în suprafata de 414 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 190483 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 89.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 144 m2
  • Suprafata teren: 414 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Casa cu 3 camere de vanzare in Sibiu, zona Terezian, cu o amprenta de 144 mp, curte libera de 270 mp, deschidere stradala de 14 metri liniari, avand regimul de inaltime P+P+1+P ( pivnita, parter, etaj si pod ).
Este situata intr-o zona foarte linistita, pe o strada asfaltata si iluminata, ferita de traficul cotidian al orasului, la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos fata de Piata Cibin si Centrul Orasului, avand in imediata apropiere acces la institutii bancare, scoli, gradinite, biserica, parcuri, magazine, farmacii, statii de autobuz sau taxi.
Acest imobil deserveste 2 familii, cate una pe fiecare nivel, astfel la parter accesul se face pe o scara din beton care comunica si cu o pivnita uscata de 40 mp.
Locuinta este excelent compartimentata: la intrare se afla un hol generos de 18 mp de unde se face accesul in 3 dormitoare decomandate de 25 mp fiecare, baie cu cada si geam de aerisire, o camara si o bucatarie cu iesire la o terasa de aproximativ 10 mp.
Aceasta proprietate are curte libera si gradina proprie cu vita de vie de 270 mp care poate fi amenajata dupa bunul plac al fiecaruia, dispune de teren imprejmuit si acces auto in garaj de 25 mp, printre imbunatatiri putem enumera geamurile duble de lemn cu rulouri exterioare, gresie si faianta in bucatarie si baie, sobe de teracota, parchet din lemn masiv in camere, contorizari individuale la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), acces cablu tv si internet.
Aceasta proprietate se vinde complet mobilata la pretul de 89.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 89.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190483 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 579 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1910 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei