Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Lazaret Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa 3 camere si 500 mp teren in zona lazaret din

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu
Feb 08, 2017 Feb 08, 2017 Casa solida singur in curte cu 3 camere si 500 mp de teren total de vanzare, in frumoasa zona de case a cartierului Lazaret din Sibiu. Imobilul construit in anul 1978 a fost conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind una deosebit de avantajoasa. Cele 3 camere sunt mari si luminoase, din holul de la intrare intrandu-se separat in toate incaperile. Camerele sunt mari si luminoase, cele 2 dormitoare beneficiind de cate un dressing incapator, formate de un perete fals pe toata lungimea camerelor. Imbunatatirile de aici sunt evidente, cromatica placuta, parchetul laminat, gresia, faianta, geamurile de tip termopan, izolatia tavanelor cu vata bazaltica, centrala termica si caloriferele de inox fiind investitii care dovedesc ca acest imobil este unul de calitate. Bucataria este locul care imbina utilul cu placutul, camara aflata in continuarea acesteia dand posibilitatea adaptarii sau restructurarii spatiului in functie de bunul plac al cumparatorului. Imobilul izolat cu polistiren este retras 2 metri liniari de la strada, iar cei 500 mp de teren total beneficiaza de o deschidere generoasa de 13 metri liniari care permite un acces auto lejer. In afara spatiului mare din curte, un loc prielnic pentru depozitare ar fi in cele 2 pivnite. In aceasta zona sunt scoli si gradinite de calitate, puncte de aprovizionare, mijloace de transport in comun si strazi asfaltate. Pretul acestui imobil este 99.000 euro negociabil.

casa 3 camere si 500 mp teren in zona lazaret din

Casa cu 500 m2 teren in zona Lazaret - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 100 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 201636 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 99.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 100 m2
  • Suprafata construita: 120 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Casa solida singur in curte cu 3 camere si 500 mp de teren total de vanzare, in frumoasa zona de case a cartierului Lazaret din Sibiu. Imobilul construit in anul 1978 a fost conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind una deosebit de avantajoasa.
Cele 3 camere sunt mari si luminoase, din holul de la intrare intrandu-se separat in toate incaperile.
Camerele sunt mari si luminoase, cele 2 dormitoare beneficiind de cate un dressing incapator, formate de un perete fals pe toata lungimea camerelor.
Imbunatatirile de aici sunt evidente, cromatica placuta, parchetul laminat, gresia, faianta, geamurile de tip termopan, izolatia tavanelor cu vata bazaltica, centrala termica si caloriferele de inox fiind investitii care dovedesc ca acest imobil este unul de calitate.
Bucataria este locul care imbina utilul cu placutul, camara aflata in continuarea acesteia dand posibilitatea adaptarii sau restructurarii spatiului in functie de bunul plac al cumparatorului.
Imobilul izolat cu polistiren este retras 2 metri liniari de la strada, iar cei 500 mp de teren total beneficiaza de o deschidere generoasa de 13 metri liniari care permite un acces auto lejer. In afara spatiului mare din curte, un loc prielnic pentru depozitare ar fi in cele 2 pivnite.
In aceasta zona sunt scoli si gradinite de calitate, puncte de aprovizionare, mijloace de transport in comun si strazi asfaltate.
Pretul acestui imobil este 99.000 euro negociabil.
  • Vanzare 99.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201636 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 363 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1431 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei