Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Dumbravii Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa in sibiu zona calea dumbravii cu teren de 531

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 531 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Sep 14, 2015 Sep 14, 2015 Casa de vanzare cu 3 camere zona Calea Dumbravii in Sibiu avand o suprafata totala de 531 mp cu intrari din doua strazi si o suprafata utila de 121 mp, construita pe un singur nivel, cu deschidere la strada de 12 metri liniari. Aceasta casa este formata din un living foarte spatios, doua dormitoare, 3 holuri, bucatarie cu loc de luat masa, doua bai ( una cu cada si cealalta renovata cu cabina de dus ) si nu in ultimul rand sub bucatarie se afla si pivniat cu o suprafata de 16 mp. In spatele acestei case se mai afla construit din caramida cu fundatie de beton, un garaj cu suprafata de 60 mp dotat cu saht, iar in spatele acestui garaj se afla construita o filigorie si o casa mai mica formata din: camera, baie si bucatarie cu toate utilitatile si acces separat. Acest imobil a fost renovat in anul 2007 la care i sau adus imbunatatiri precum gresie, parchet din lemn de stejar in camere si hol, faianta, geamuri termopane, centrala proprie, calorifere noi, bucatarie mobilata, izolatie termica si fonica la exterior pentru a reduce costurile de intretinere pe timpul rece. Casa se afla pozitionata pe o strada aproape de centrele comerciale, magazine, facultati, farmacii si banci, scoli gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun. Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 118000 euro.

casa in sibiu zona calea dumbravii cu teren de 531

Casa cu 531 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 121 m2, teren în suprafata de 531 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 155177 | actualizat acum 8 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 118.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 121 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 531 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 3 camere zona Calea Dumbravii in Sibiu avand o suprafata totala de 531 mp cu intrari din doua strazi si o suprafata utila de 121 mp, construita pe un singur nivel, cu deschidere la strada de 12 metri liniari.
Aceasta casa este formata din un living foarte spatios, doua dormitoare, 3 holuri, bucatarie cu loc de luat masa, doua bai ( una cu cada si cealalta renovata cu cabina de dus ) si nu in ultimul rand sub bucatarie se afla si pivniat cu o suprafata de 16 mp.
In spatele acestei case se mai afla construit din caramida cu fundatie de beton, un garaj cu suprafata de 60 mp dotat cu saht, iar in spatele acestui garaj se afla construita o filigorie si o casa mai mica formata din: camera, baie si bucatarie cu toate utilitatile si acces separat.
Acest imobil a fost renovat in anul 2007 la care i sau adus imbunatatiri precum gresie, parchet din lemn de stejar in camere si hol, faianta, geamuri termopane, centrala proprie, calorifere noi, bucatarie mobilata, izolatie termica si fonica la exterior pentru a reduce costurile de intretinere pe timpul rece.
Casa se afla pozitionata pe o strada aproape de centrele comerciale, magazine, facultati, farmacii si banci, scoli gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun.
Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 118000 euro.
  • Vanzare 118.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155177 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3649 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 882 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.02.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei