Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa singur in curte zona piata rahovei in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 534 m2 teren in Sibiu
Apr 11, 2017 Apr 11, 2017 Casa de vanzare, singur in curte, 3 camere decomandate, cu o suprafata totala a terenului de 534 mp, deschidere stradala de 13 mp, construita din caramida in anul 1974, fiind situata intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu, in apropierea Pietei Agroalimentare Rahova. Aceasta casa dispune de o curte libera de 408 mp unde este amplasat un foisor, un garaj, anexe, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, unde este amplasata si masina de spalat, bucatarie utilata cu frigider, cuptor, plita si hota electrica, hol din care se face accesul in toate incaperile, toate acestea oferind cumparatoului o suprafata utila de 90 mp. Casa are un pod rezistent acoperit cu tigla, dispune de o pivnita de 10 mp si are numeroase dotari si imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara, geamuri termopan, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta. Aceasta locuinta se afla pe o strada asfaltata si iluminata public iar in imediata apropiere a acestuia regasim toate punctele de interes public statie de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, hotel, posta, piata agroalimentara, farmacii, spatii comerciale si institutii de invatamant. Aceasta proprietate se vinde partial mobilata la pretul de 113.000 euro negociabil, cu posibilitate de mansardare, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

casa singur in curte zona piata rahovei in sibiu

Casa cu 534 m2 teren in Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 90 m2, teren în suprafata de 534 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 185389 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 113.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Suprafata construita: 126 m2
  • Suprafata teren: 534 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Casa de vanzare, singur in curte, 3 camere decomandate, cu o suprafata totala a terenului de 534 mp, deschidere stradala de 13 mp, construita din caramida in anul 1974, fiind situata intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu, in apropierea Pietei Agroalimentare Rahova.
Aceasta casa dispune de o curte libera de 408 mp unde este amplasat un foisor, un garaj, anexe, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, unde este amplasata si masina de spalat, bucatarie utilata cu frigider, cuptor, plita si hota electrica, hol din care se face accesul in toate incaperile, toate acestea oferind cumparatoului o suprafata utila de 90 mp.
Casa are un pod rezistent acoperit cu tigla, dispune de o pivnita de 10 mp si are numeroase dotari si imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara, geamuri termopan, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Aceasta locuinta se afla pe o strada asfaltata si iluminata public iar in imediata apropiere a acestuia regasim toate punctele de interes public statie de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, hotel, posta, piata agroalimentara, farmacii, spatii comerciale si institutii de invatamant.
Aceasta proprietate se vinde partial mobilata la pretul de 113.000 euro negociabil, cu posibilitate de mansardare, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 113.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 185389 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 967 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1706 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.01.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei