Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cristian Sibiu. Vanzari case 3 camere. casa cu 3 camere singur in curte cristian judetul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 800 m2 teren in Cristian, Sibiu
Apr 27, 2018 Apr 27, 2018 Casa cu 3 camere de vanzare singur in curte in localitatea Cristian in apropiere de Sibiu cu o suprafata totala de 140 mp si o curte libera de 620 mp, intr-o zona linistita si retrasa de case si vile noi construite aflate la 9 km de orasul Sibiu. Casa a fost construita si finisata in totalitate in anul 2009 cu materiale de cea mai buna calitate caramida porotherm, termosistem la exterior, geamuri din termopan cu tamplarie PVC de culoarea lemnului.  Casa este foarte spatioasa si compartimentata pe un singur nivel astfel  intrarea in casa se face pe o terasa acoperita cu loc de luat masa de 30 mp, iar in interiorul casei regasim un hol, un living spatios de 60 mp cu bucatarie open-space, doua dormitoare decomandate de 20 respectiv 22 mp, un dressing amenajat in living, 2 bai din care una cu cada, iar cealalta cu cabina de dus ambele cu geam.   Incalzirea casei este realizata cu o centrala termica proprie pe lemne, iar pentru incalzirea apei menajere pe perioada verii este monat un panou solar pe acoperisul casei.     Podul casei de 100 mp este amenajat putand fi compartimentat in 4 camere decomandate, bucatarie si baie. In curtea interioara este amenajat un gratar din caramida si un garaj spatios de 40 mp unde este posibil accesul chiar cu 2 autoturisme. Casa se vinde la pretul de 78000 euro negociabil.

casa cu 3 camere singur in curte cristian judetul

Casa cu 800 m2 teren in Cristian, Sibiu

Casa cu 3 camere, suprafata utila 128 m2, teren în suprafata de 800 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 161126 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 78.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cristian
  • Reper: Sat
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 128 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Suprafata teren: 800 m2
  • Deschidere: 58 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Casa cu 3 camere de vanzare singur in curte in localitatea Cristian in apropiere de Sibiu cu o suprafata totala de 140 mp si o curte libera de 620 mp, intr-o zona linistita si retrasa de case si vile noi construite aflate la 9 km de orasul Sibiu.
Casa a fost construita si finisata in totalitate in anul 2009 cu materiale de cea mai buna calitate caramida porotherm, termosistem la exterior, geamuri din termopan cu tamplarie PVC de culoarea lemnului. 
Casa este foarte spatioasa si compartimentata pe un singur nivel astfel  intrarea in casa se face pe o terasa acoperita cu loc de luat masa de 30 mp, iar in interiorul casei regasim un hol, un living spatios de 60 mp cu bucatarie open-space, doua dormitoare decomandate de 20 respectiv 22 mp, un dressing amenajat in living, 2 bai din care una cu cada, iar cealalta cu cabina de dus ambele cu geam.  
Incalzirea casei este realizata cu o centrala termica proprie pe lemne, iar pentru incalzirea apei menajere pe perioada verii este monat un panou solar pe acoperisul casei.    
Podul casei de 100 mp este amenajat putand fi compartimentat in 4 camere decomandate, bucatarie si baie. In curtea interioara este amenajat un gratar din caramida si un garaj spatios de 40 mp unde este posibil accesul chiar cu 2 autoturisme.
Casa se vinde la pretul de 78000 euro negociabil.
  • Vanzare 78.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 161126 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 6294 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3625 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.09.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei