Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mare Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa solida p+e cu 4 camere si 1000 mp teren in su

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.000 m2 teren in Sura Mare, Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Casa solida P+E cu 4 camere si 1000 mp de teren in Sura Mare la 7 minute de mers cu masina distanta de Sibiu, excelenta ca raport pret-calitate. Imobilul construit temeinic in anul 1978 a fost imbunatatit constant prin renovari de bun gust, are o structura a camerelor avantajoasa, suprafata utila de 174 mp fiind inteligent distribuita. Conceputa pe doua niveluri, casa aceasta reprezinta caminul ideal pentru o familie numeroasa, oferind intimitate si optiuni de adaptare pretentiilor cumparatorilor. La parter o bucatarie mare ( 25 mp ) este completata de un loc de gatit separat, finisajele si dotarile de aici fiind de admirat. Sufrageria de 33 mp este locul ideal de primire a musafirilor, iar antreul, dressingul, casa scarii si baia cu cada si geam de aerisire completeaza utilitatea acestui nivel al cladirii. Etajul impresioneaza prin dimensiunile atipic de mari ale celor 3 camere ( aproximativ 25 mp fiecare ) si orientarea ideala a acestora catre soare. Camerele sunt mari, luminoase si beneficiaza de multiple imbunatatiri ale finisajelor, materialele folosite in constructia casei fiind de o calitate superioara. Holul cu iesire la balconul de 4 mp ne dezvaluie alt aspect relevant al soliditatii casei, si anume faptul ca exista placa de ciment atat intre parter si etaj, scarile interioare avand continuitate catre podul mansardabil. Imbunatatirile casei constau in termoizolatie cu polistiren de 10 cm, centrala termica pe gaz suplimentata de 2 seminee, geamuri si usi de tip termopan de calitate, izolatii cu vata minerala ale tuturor tavanelor, partial incalzire in pardoseala, gresie si faianta, parchet laminat si podine noi. Suprafata totala a terenului este de 1000 mp, deschiderea de 13 metri liniari permitand un acces auto lejer catre curtea interioara ( pavata cu dale de beton ) si gradina din spate. Pretul acestei frumoase proprietati este 125.000 euro. COMISION 0% de la cumparator !

casa solida p+e cu 4 camere si 1000 mp teren in su

Casa cu 1.000 m2 teren in Sura Mare, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 174 m2, teren în suprafata de 1.000 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 212430 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 125.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mare
  • Reper: Sura mare
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 174 m2
  • Suprafata construita: 209 m2
  • Suprafata teren: 1.000 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Casa solida P+E cu 4 camere si 1000 mp de teren in Sura Mare la 7 minute de mers cu masina distanta de Sibiu, excelenta ca raport pret-calitate.
Imobilul construit temeinic in anul 1978 a fost imbunatatit constant prin renovari de bun gust, are o structura a camerelor avantajoasa, suprafata utila de 174 mp fiind inteligent distribuita.
Conceputa pe doua niveluri, casa aceasta reprezinta caminul ideal pentru o familie numeroasa, oferind intimitate si optiuni de adaptare pretentiilor cumparatorilor.
La parter o bucatarie mare ( 25 mp ) este completata de un loc de gatit separat, finisajele si dotarile de aici fiind de admirat. Sufrageria de 33 mp este locul ideal de primire a musafirilor, iar antreul, dressingul, casa scarii si baia cu cada si geam de aerisire completeaza utilitatea acestui nivel al cladirii.
Etajul impresioneaza prin dimensiunile atipic de mari ale celor 3 camere ( aproximativ 25 mp fiecare ) si orientarea ideala a acestora catre soare.
Camerele sunt mari, luminoase si beneficiaza de multiple imbunatatiri ale finisajelor, materialele folosite in constructia casei fiind de o calitate superioara. Holul cu iesire la balconul de 4 mp ne dezvaluie alt aspect relevant al soliditatii casei, si anume faptul ca exista placa de ciment atat intre parter si etaj, scarile interioare avand continuitate catre podul mansardabil.
Imbunatatirile casei constau in termoizolatie cu polistiren de 10 cm, centrala termica pe gaz suplimentata de 2 seminee, geamuri si usi de tip termopan de calitate, izolatii cu vata minerala ale tuturor tavanelor, partial incalzire in pardoseala, gresie si faianta, parchet laminat si podine noi.
Suprafata totala a terenului este de 1000 mp, deschiderea de 13 metri liniari permitand un acces auto lejer catre curtea interioara ( pavata cu dale de beton ) si gradina din spate.
Pretul acestei frumoase proprietati este 125.000 euro.
COMISION 0% de la cumparator !
  • Vanzare 125.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212430 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 888 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1710 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei