Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Turnisor Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa in sibiu zona turnisor cu 4 camere decomandat

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.056 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu
Apr 10, 2017 Apr 10, 2017 Casa cu 4 camere decomandate singur in curte de vanzare in Sibiu zona Turnisor avand o suprafata totala de 1056 mp, iar suprafata utila de 144.98 mp construita din caramida pe un singur nivel, situata pe o strada foarte linistita, lipsita de traficul intens al orasului, locul ideal pentru a petrece timpul liber unei familie cu copii. Acest imobil a fost construit aproximativ in anul 1960, iar in anul 2012 a fost renovata in totalitate ramanand doar peretii casei, la care au fost aduse imbunatatiri precum inlocuirea in intregime a acoperisului, tencuirea peretilor in interior, instalatia de curent, gaz si apa inlocuite, izloarea casei pe exterior, geamuri termopane, gresie, faianta, parchet, usi din PVC la intrarea in casa, intrarea de la bucatarie si uneia din camere. Imobilul este compus din: 4 camere decomandate si spatioase, bucatarie cu loc de luat masa, living generos, hol si baie. Casa mai detine pivnita compusa din 2 incaperi foarte spatioase ( 45.60 mp ) fara igrasie sau umezeala, iar podul casei care este peste toata casa e foarte inalt care poate fi utilizat pentru depozitare sau mansardare. In curtea casei se mai gasesc alte dependinte si anexe gospodaresti cum ar fi: garaj, magazie, sura. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 140.000 euro, in pret fiind inclusa doar mobila de bucatarie.

casa in sibiu zona turnisor cu 4 camere decomandat

Casa cu 1.056 m2 teren in zona Turnisor - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 14.498 m2, teren în suprafata de 1.056 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 155634 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 140.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 14.498 m2
  • Suprafata construita: 327 m2
  • Suprafata teren: 1.056 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa cu 4 camere decomandate singur in curte de vanzare in Sibiu zona Turnisor avand o suprafata totala de 1056 mp, iar suprafata utila de 144.98 mp construita din caramida pe un singur nivel, situata pe o strada foarte linistita, lipsita de traficul intens al orasului, locul ideal pentru a petrece timpul liber unei familie cu copii. Acest imobil a fost construit aproximativ in anul 1960, iar in anul 2012 a fost renovata in totalitate ramanand doar peretii casei, la care au fost aduse imbunatatiri precum inlocuirea in intregime a acoperisului, tencuirea peretilor in interior, instalatia de curent, gaz si apa inlocuite, izloarea casei pe exterior, geamuri termopane, gresie, faianta, parchet, usi din PVC la intrarea in casa, intrarea de la bucatarie si uneia din camere.
Imobilul este compus din: 4 camere decomandate si spatioase, bucatarie cu loc de luat masa, living generos, hol si baie.
Casa mai detine pivnita compusa din 2 incaperi foarte spatioase ( 45.60 mp ) fara igrasie sau umezeala, iar podul casei care este peste toata casa e foarte inalt care poate fi utilizat pentru depozitare sau mansardare. In curtea casei se mai gasesc alte dependinte si anexe gospodaresti cum ar fi: garaj, magazie, sura.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 140.000 euro, in pret fiind inclusa doar mobila de bucatarie.
  • Vanzare 140.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155634 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3546 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1576 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.03.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei