Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona selimba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 110 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
Apr 04, 2018 Apr 04, 2018 Casa de vanzare cu 4 camere decomandate in Selimbar, judetul Sibiu, constructie noua 2017, pozitionata intr-o zona linistita, pe o strada asfaltata care dispune si de iluminat stradal. Face parte dintr-un ansamblu de 10 case insiruite cu cate aproximativ 50 mp de curte separata fiecare, structurate pe doua nivele P+1. Locuinta cu o suprafata de 104 mp utili este compusa la parter dintr-un living generos de 25.2 mp, o bucatarie inchisa de 12.5 mp, o baie de 3.5 mp cu ventilare naturala, un hol si un spatiu pentru depozitare. Terasa are o suprafata de 16 mp si acces din living. La etaj incaperile sunt total decomandate fiind 3 dormitoare cu suprafete peste 12 mp, o baie de 6.3 mp si doua balcoane. Etajul este distribuit in felul urmator, 3 dormitoare cu suprafete de peste 12 mp acompaniate de doua balcoane cu suprafete de peste 3 mp, in continuarea etajului isi face prezenta un hol insotit de baie cu suprafata de 6.3 mp cu ventilare naturala. Constructia imobilului este efectuata din materiale Premium ca de exemplu: la exterior din caramida Cemacon de 25 cm cu izolatie termica din polistiren expandat de 10 cm EPS 80, compartimentarile interioare de asemenea realizate din caramida de 25 cm ceea ce confera o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului. Casele dispun intre ele de o zidarie dubla din caramida de 25 cm incluzand polistiren intre ele, acoperis cu atic din tabla Bilka, termoizolatie din vata minerala de 20 cm, folie anticondens si scandura in planseul de la etaj. Gradina imobilului cat si cele ale vecinilor sunt imprejmuite din teava rectangulara, avand plantati pomi Tuia pentru o mai buna intimitate cat si un aspect foarte placut. Finisaje si dotari: sape elicopterizate semiuscate tencuieli mecanizate la interior pereti tencuiti si finisati cu 2 straturi de glet si vopsiti cu un strat de lavabila centrala termica cu dublu arzator de 24 kw calorifere din otel usa de metal la intrare placata cu panou MDF geamuri termopan din tamplarie PVC de la Rehau ( 5 camere si 3 foi de sticla ) prize si intrerupatoare marca Schneider instalatii termice din PPR instalatii electrice cu tablou general si sigurante separate pentru consumatorii de putere racordare la toate utilitatile ( apa curenta, energie electrica, gaze naturale, internet si TV ) Pretul acestei case este de 69.000 euro Tva inclus la stadiul de Alb sau la 76.000 euro la stadiul de Cheie, se poate achizitiona si prin Credit Bancar!  

casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona selimba

Casa cu 110 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 104 m2, teren în suprafata de 110 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213435 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 104 m2
  • Suprafata construita: 135 m2
  • Suprafata teren: 110 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Casa de vanzare cu 4 camere decomandate in Selimbar, judetul Sibiu, constructie noua 2017, pozitionata intr-o zona linistita, pe o strada asfaltata care dispune si de iluminat stradal. Face parte dintr-un ansamblu de 10 case insiruite cu cate aproximativ 50 mp de curte separata fiecare, structurate pe doua nivele P+1.
Locuinta cu o suprafata de 104 mp utili este compusa la parter dintr-un living generos de 25.2 mp, o bucatarie inchisa de 12.5 mp, o baie de 3.5 mp cu ventilare naturala, un hol si un spatiu pentru depozitare. Terasa are o suprafata de 16 mp si acces din living. La etaj incaperile sunt total decomandate fiind 3 dormitoare cu suprafete peste 12 mp, o baie de 6.3 mp si doua balcoane.
Etajul este distribuit in felul urmator, 3 dormitoare cu suprafete de peste 12 mp acompaniate de doua balcoane cu suprafete de peste 3 mp, in continuarea etajului isi face prezenta un hol insotit de baie cu suprafata de 6.3 mp cu ventilare naturala.
Constructia imobilului este efectuata din materiale Premium ca de exemplu: la exterior din caramida Cemacon de 25 cm cu izolatie termica din polistiren expandat de 10 cm EPS 80, compartimentarile interioare de asemenea realizate din caramida de 25 cm ceea ce confera o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului. Casele dispun intre ele de o zidarie dubla din caramida de 25 cm incluzand polistiren intre ele, acoperis cu atic din tabla Bilka, termoizolatie din vata minerala de 20 cm, folie anticondens si scandura in planseul de la etaj.
Gradina imobilului cat si cele ale vecinilor sunt imprejmuite din teava rectangulara, avand plantati pomi Tuia pentru o mai buna intimitate cat si un aspect foarte placut.
Finisaje si dotari:

sape elicopterizate semiuscate
tencuieli mecanizate la interior
pereti tencuiti si finisati cu 2 straturi de glet si vopsiti cu un strat de lavabila
centrala termica cu dublu arzator de 24 kw
calorifere din otel
usa de metal la intrare placata cu panou MDF
geamuri termopan din tamplarie PVC de la Rehau ( 5 camere si 3 foi de sticla )
prize si intrerupatoare marca Schneider
instalatii termice din PPR
instalatii electrice cu tablou general si sigurante separate pentru consumatorii de putere
racordare la toate utilitatile ( apa curenta, energie electrica, gaze naturale, internet si TV )

Pretul acestei case este de 69.000 euro Tva inclus la stadiul de Alb sau la 76.000 euro la stadiul de Cheie, se poate achizitiona si prin Credit Bancar!
 
  • Vanzare 69.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213435 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 570 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1052 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei