Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Daia Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere si 1215 mp teren la 12 km de sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.215 m2 teren in Daia, Sibiu
May 21, 2018 May 21, 2018 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare la 15 de minute de Sibiu in localitatea Casolt cu gradina si curte cu o suprafata de 1215 mp. Aceasta are o suprafata totala de 180 mp si o curte libera de 1135 mp cu multiple anexe gospodaresti situata intr-o zona frumoasa si linistita a judetului Sibiu la o distanta de doar 12 kilometri de orasul Sibiu. Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata, construita la inceputul anului 1960 pe stil sasesc cu ziduri groase si bine intretinute cu o grosime de 60 cm. Locuinta este compusa din demisol cu acces direct din curtea interioara iar aici se afla un hol la intrare, o baie ce necesita amenajare completa, o camera mare cu geamurile spre strada care poate fi utilizata ca birou sau un magazin mixt si o camara ce poate fi folosita ca spatiu pentru depozitare. La primul nivel se afla 3 camere generoase cu geamuri duble cu tamplarie din lemn incalzite cu ajutorul sobelor de teracota pe gaz ( functionale ), un hol la intrare in camere si posibiltatea de acces in podul casei care se intinde pe toata suprafata imobilului si care poate fi mansardat. In curtea interioara se afla mai multe anexe gospodaresti, o bucatarie de vara si acces in pivnitele casei. O sura bine intretinuta si o gradina foarte mare in spatele casei cu o suprafata totala de 735 mp. Casa detine toate utiliatile necesare amenajarii proprietatii cum ar fi apa curenta, canalizare, gaz metan, curent electric. Zona in care este amplasata casa este una linistita foarte aproape de centrul localitatii, avand in apropiere scoala, gradinita, magazine alimentare. Pretul de vanzare al intregii proprietati este de 25.000 euro negociabil.

casa cu 4 camere si 1215 mp teren la 12 km de sibi

Casa cu 1.215 m2 teren in Daia, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 1.215 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 213772 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 25.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Daia
  • Reper: Daia
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Suprafata teren: 1.215 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare la 15 de minute de Sibiu in localitatea Casolt cu gradina si curte cu o suprafata de 1215 mp.
Aceasta are o suprafata totala de 180 mp si o curte libera de 1135 mp cu multiple anexe gospodaresti situata intr-o zona frumoasa si linistita a judetului Sibiu la o distanta de doar 12 kilometri de orasul Sibiu.
Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata, construita la inceputul anului 1960 pe stil sasesc cu ziduri groase si bine intretinute cu o grosime de 60 cm.
Locuinta este compusa din demisol cu acces direct din curtea interioara iar aici se afla un hol la intrare, o baie ce necesita amenajare completa, o camera mare cu geamurile spre strada care poate fi utilizata ca birou sau un magazin mixt si o camara ce poate fi folosita ca spatiu pentru depozitare.
La primul nivel se afla 3 camere generoase cu geamuri duble cu tamplarie din lemn incalzite cu ajutorul sobelor de teracota pe gaz ( functionale ), un hol la intrare in camere si posibiltatea de acces in podul casei care se intinde pe toata suprafata imobilului si care poate fi mansardat.
In curtea interioara se afla mai multe anexe gospodaresti, o bucatarie de vara si acces in pivnitele casei. O sura bine intretinuta si o gradina foarte mare in spatele casei cu o suprafata totala de 735 mp.
Casa detine toate utiliatile necesare amenajarii proprietatii cum ar fi apa curenta, canalizare, gaz metan, curent electric.
Zona in care este amplasata casa este una linistita foarte aproape de centrul localitatii, avand in apropiere scoala, gradinita, magazine alimentare.
Pretul de vanzare al intregii proprietati este de 25.000 euro negociabil.
  • Vanzare 25.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213772 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1317 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1449 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei