Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa la cheie cu 4 camere in selimbar zona brana

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 130 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu
Nov 02, 2017 Nov 02, 2017 Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere decomandate, in Selimbar judetul Sibiu, situata intr-o zona linistita aproape de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, farmacie, restaurante, parcuri, imobilul construit in anul 2009 cu materiale Premium, se desfasoara amplu pe o suprafata utila de 151 mp cu un regim de inaltime P + 1 + ER, cu o curte proprie de aproximativ 70 mp si parcare proprie in fata imobilului. COMPARTIMENTARE: Compartimentarea apartamentului a fost realizata pe proiectul initial, respectandu-se dorinta proprietarului de a amenaja resedinta intr-un ambient contemporan, livingul sau camera de zi este cartea de vizita dar si locul in care va puteti petrece majoritatea timpului liber impreuna cu familia sau alaturi de cei dragi, ori tocmai din acest motiv, livingul propune o amortizare completa a energiilor casei imprimand un suflu emotional intregii familii si oferind totodata o atmosfera confortabila, esentiala familiei dumneavoastra. Resedinta este astfel compartimentata: la intrare livingul amplu de aproximativ 20 mp, bucatarie deschisa cu posibilitate de inchidere de 10 mp, baie de serviciu cu geam de aerisire si spatiu pentru depozitare, la etajul 1 sunt doua dormitoare luminoase, fiecare cu balcon propriu si o baie generoasa cu geam de aerisire, la etajul retras este un dormitor spatios de aproximativ 20 mp cu baie proprie de aproximativ 8 mp. DOTARI SI IMBUNATATIRI: Usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC, Geamuri termopan cu tamplarie PVC, Centrala termica proprie, Calorifere din otel, Instalatie termica cu distribuitor pentru fiecare apartament in parte, Instalatie electrica si sanitara Parchet de 8 mm Scarile imbracate in lemn masiv Usi interioare Prize si comutatoare pentru toate camerele. Gratuit: Loc de parcare privat, delimitat si pavat. Asistenta gratuita pentru dosarul bancar, precum si intocmirea unui scoring bancar. Valoarea imobilului la stadiul de cheie este de 87.000 euro negociabil, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.

casa la cheie cu 4 camere in selimbar zona brana

Casa cu 130 m2 teren in zona Selimbar - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 151 m2, teren în suprafata de 130 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 204223 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 87.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 151 m2
  • Suprafata construita: 181 m2
  • Suprafata teren: 130 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere decomandate, in Selimbar judetul Sibiu, situata intr-o zona linistita aproape de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, farmacie, restaurante, parcuri, imobilul construit in anul 2009 cu materiale Premium, se desfasoara amplu pe o suprafata utila de 151 mp cu un regim de inaltime P + 1 + ER, cu o curte proprie de aproximativ 70 mp si parcare proprie in fata imobilului.

COMPARTIMENTARE:

Compartimentarea apartamentului a fost realizata pe proiectul initial, respectandu-se dorinta proprietarului de a amenaja resedinta intr-un ambient contemporan, livingul sau camera de zi este cartea de vizita dar si locul in care va puteti petrece majoritatea timpului liber impreuna cu familia sau alaturi de cei dragi, ori tocmai din acest motiv, livingul propune o amortizare completa a energiilor casei imprimand un suflu emotional intregii familii si oferind totodata o atmosfera confortabila, esentiala familiei dumneavoastra. Resedinta este astfel compartimentata: la intrare livingul amplu de aproximativ 20 mp, bucatarie deschisa cu posibilitate de inchidere de 10 mp, baie de serviciu cu geam de aerisire si spatiu pentru depozitare, la etajul 1 sunt doua dormitoare luminoase, fiecare cu balcon propriu si o baie generoasa cu geam de aerisire, la etajul retras este un dormitor spatios de aproximativ 20 mp cu baie proprie de aproximativ 8 mp.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC,
Geamuri termopan cu tamplarie PVC,
Centrala termica proprie,
Calorifere din otel,
Instalatie termica cu distribuitor pentru fiecare apartament in parte,
Instalatie electrica si sanitara
Parchet de 8 mm
Scarile imbracate in lemn masiv
Usi interioare
Prize si comutatoare pentru toate camerele.

Gratuit:


Loc de parcare privat, delimitat si pavat.
Asistenta gratuita pentru dosarul bancar, precum si intocmirea unui scoring bancar.

Valoarea imobilului la stadiul de cheie este de 87.000 euro negociabil, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.
  • Vanzare 87.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204223 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 584 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1409 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei