Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona calea c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 140 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 10, 2018 May 10, 2018 Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu 4 camere si o suprafata utila de 86 mp, o curte libera de 90 mp, situata pe o strada asfaltata si cu iluminare publica, constructii cu un regim de inaltime scazut ( P+1 ), constructie noua din 2017. Aceasta este construita din materiale de o calitate superioara precum caramida de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, compartimentarile sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie intre incaperi. La parter casa este compusa din: living spatios si luminos de 26 mp, bucatarie inchisa de 13 mp, baie de servici cu geam de aerisire, spatiu pentru depozitare amenajat sub casa scarii. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide de beton unde se afla un dormitor de 13 mp unul de 12 mp ambele foarte luminoase, o a treia incapere care poate fi folosita si pe post de birou, o a doua baie de 4.5 mp cu geam de aerisire, spatiu pentru depozitare. Imobilul se preda la stadiu de cheie la exterior, cu zone verzi amenajate, accesul auto cat si pietonal amenajat cu dale din beton, gard din lemn cu fundatie de beton, poarta de acces auto cat si pietonal din fier, iar la interior se preda la stadiul de gri avansat cu centrala termica cu incalzire prin calorifere de otel, pereti tencuiti / gletuiti vopsiti cu un strat de lavabila, sape autonivelante, usa din tamplarie PVC la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 2 foi si 5 camere. Pretul de vanzare este de 65.500 euro.

casa cu 4 camere decomandate in sibiu zona calea c

Casa cu 140 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 86 m2, teren în suprafata de 140 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213913 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 86 m2
  • Suprafata construita: 123 m2
  • Suprafata teren: 140 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu 4 camere si o suprafata utila de 86 mp, o curte libera de 90 mp, situata pe o strada asfaltata si cu iluminare publica, constructii cu un regim de inaltime scazut ( P+1 ), constructie noua din 2017.
Aceasta este construita din materiale de o calitate superioara precum caramida de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, compartimentarile sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie intre incaperi.
La parter casa este compusa din: living spatios si luminos de 26 mp, bucatarie inchisa de 13 mp, baie de servici cu geam de aerisire, spatiu pentru depozitare amenajat sub casa scarii.
Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide de beton unde se afla un dormitor de 13 mp unul de 12 mp ambele foarte luminoase, o a treia incapere care poate fi folosita si pe post de birou, o a doua baie de 4.5 mp cu geam de aerisire, spatiu pentru depozitare.
Imobilul se preda la stadiu de cheie la exterior, cu zone verzi amenajate, accesul auto cat si pietonal amenajat cu dale din beton, gard din lemn cu fundatie de beton, poarta de acces auto cat si pietonal din fier, iar la interior se preda la stadiul de gri avansat cu centrala termica cu incalzire prin calorifere de otel, pereti tencuiti / gletuiti vopsiti cu un strat de lavabila, sape autonivelante, usa din tamplarie PVC la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 2 foi si 5 camere.

Pretul de vanzare este de 65.500 euro.
  • Vanzare 65.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213913 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 613 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1593 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.12.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei