Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa singur in curte 4 camere in sibiu zona centru

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 149 m2 teren in Sibiu
Apr 08, 2016 Apr 08, 2016 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Centrul Istoric cu o suprafata totala de 125 mp avand regimul de inaltime D+P+1+M. Locuinta este foarte spatioasa si este compartimentata astfel: la primul nivel se afla livingul, o bucatarie inchisa, salon pentru servit masa si baia dotata cu cada si geam de  aerisire, la etajul superior sunt 2 dormitoare, living cu balcon si terasa inchisa, iar la mansarda este amenajat un dressing. Imobilul este renovat complet in anul 2012, s-au efectuat subzidirea, hidroizolatia si drenajul, iar instalatiile electrice si sanitare sunt schimbate in totalitate. Casa e racordata la apa,curent, gaz.si canalizare. De asemenea dispune de centrala termica proprie, ferestre din PVC cu geam termopan, izolatie termica exterioara, semineu si podele din stejar cu izolatie termica la ambele nivele. Curtea are suprafata de 75 mp, este betonata, acoperita cu vita de vie, dispune de terasa amenajata si locuri de parcare auto, portile de acces sunt dotate cu sistem automat de deschidere cu telecomanda si video interfon. Zona centrala in care este amplasat imobilul ofera perspective foarte bune in privinta unei investitii, acesta fiind pretabil atat pentru o locuinta cat si pentru inchiriere in regim hotelier. Se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 127000 euro negociabil.

casa singur in curte 4 camere in sibiu zona centru

Casa cu 149 m2 teren in Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 115 m2, teren în suprafata de 149 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 155248 | actualizat acum 8 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 127.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 115 m2
  • Suprafata construita: 125 m2
  • Suprafata teren: 149 m2
  • Deschidere: 8 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Centrul Istoric cu o suprafata totala de 125 mp avand regimul de inaltime D+P+1+M.
Locuinta este foarte spatioasa si este compartimentata astfel: la primul nivel se afla livingul, o bucatarie inchisa, salon pentru servit masa si baia dotata cu cada si geam de  aerisire, la etajul superior sunt 2 dormitoare, living cu balcon si terasa inchisa, iar la mansarda este amenajat un dressing.
Imobilul este renovat complet in anul 2012, s-au efectuat subzidirea, hidroizolatia si drenajul, iar instalatiile electrice si sanitare sunt schimbate in totalitate. Casa e racordata la apa,curent, gaz.si canalizare. De asemenea dispune de centrala termica proprie, ferestre din PVC cu geam termopan, izolatie termica exterioara, semineu si podele din stejar cu izolatie termica la ambele nivele.
Curtea are suprafata de 75 mp, este betonata, acoperita cu vita de vie, dispune de terasa amenajata si locuri de parcare auto, portile de acces sunt dotate cu sistem automat de deschidere cu telecomanda si video interfon.
Zona centrala in care este amplasat imobilul ofera perspective foarte bune in privinta unei investitii, acesta fiind pretabil atat pentru o locuinta cat si pentru inchiriere in regim hotelier.
Se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 127000 euro negociabil.
  • Vanzare 127.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155248 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2999 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 710 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.05.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei