Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Cisnadiei Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa intabulata cu 4 camere si gradina in sibiu zo

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 150 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Casa de vanzare intabulata cu gradina in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu 4 camere decomandate si o suprafata utila de 107 mp, distribuiti pe doua nivele. Casa este situata intr-o zona de constructii noi doar de case sau vile pe o strada pavata si iluminata public. Compartimentarea si orientarea spatiului a fost gandita armonios si este completata de pozitia excelenta a imobilului, interiorul asigura confortul, avand astfel posibilitatea de personalizare a spatiilor in functie de dorintele dumneavoastra. Avand ca scop crearea unui spatiu perfect, interioarele sunt prevazute cu geamuri mari care permit patrunderea luminii naturale in casa, imobilul este compartimentat astfel: la intrare este un hol de 5 mp, cu spatii special gandite pentru depozitare, bucatarie luminoasa de 11 mp cu doua cai de acces, living generos si luminos cu o suprafata de 30 mp unde se afla si o zona de dining, cu acces in curte din living, baie de 3 mp cu geam de aerisire, casa scarii beneficiaza de un spatiu pentru depozitare, la etaj este un hol de 6 mp, care permite accesul in toate incaperile imobilului, dormitor spatios de 17 mp cu dressing propriu, dormitor de 11 mp, dormitor de 10 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, acces la pod care poate fi folosit ca si spatiu pentru depozitare. Datorita suprafetei impresionante si iluminarii naturale acesta se poate transforma in spatiu locuibil foarte usor. Finisaje si dotari : - caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 - caramida de 25 cm la interior - betoane de la General Beton - plansee din beton armat - izolatie din polistiren extrudat de 5 cm Austrotherm pe parter - tencuiala decorativa Knauf - tigla de la Bramac - pereti tencuiti finisati cu o mana de glet - usa intrare din tamplarie PVC - geamuri termopan din tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla marca Rehau ( culoarea gri antracit ) - centrala termica prin condensatie de 24 kw marca Bosch - calorifere din otel - instalatiile termice, electrice si sanitare - racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica, internet ( fibra optica ), tv Imobilul se preda la stadiul de gri la interior si cheie la exterior cu gard din lamele de metal cu fundatie din beton ( de asemenea si pentru gradini ), aleile pietonale pavate cu dale din beton, zone verzi amenajate cat si locurile de parcare. Casa se vinde la pretul de 67.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar sau Prima Casa.

casa intabulata cu 4 camere si gradina in sibiu zo

Casa cu 150 m2 teren in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 107 m2, teren în suprafata de 150 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213747 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 67.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 107 m2
  • Suprafata construita: 129 m2
  • Suprafata teren: 150 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Casa de vanzare intabulata cu gradina in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu 4 camere decomandate si o suprafata utila de 107 mp, distribuiti pe doua nivele. Casa este situata intr-o zona de constructii noi doar de case sau vile pe o strada pavata si iluminata public.

Compartimentarea si orientarea spatiului a fost gandita armonios si este completata de pozitia excelenta a imobilului, interiorul asigura confortul, avand astfel posibilitatea de personalizare a spatiilor in functie de dorintele dumneavoastra.
Avand ca scop crearea unui spatiu perfect, interioarele sunt prevazute cu geamuri mari care permit patrunderea luminii naturale in casa, imobilul este compartimentat astfel: la intrare este un hol de 5 mp, cu spatii special gandite pentru depozitare, bucatarie luminoasa de 11 mp cu doua cai de acces, living generos si luminos cu o suprafata de 30 mp unde se afla si o zona de dining, cu acces in curte din living, baie de 3 mp cu geam de aerisire, casa scarii beneficiaza de un spatiu pentru depozitare, la etaj este un hol de 6 mp, care permite accesul in toate incaperile imobilului, dormitor spatios de 17 mp cu dressing propriu, dormitor de 11 mp, dormitor de 10 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, acces la pod care poate fi folosit ca si spatiu pentru depozitare. Datorita suprafetei impresionante si iluminarii naturale acesta se poate transforma in spatiu locuibil foarte usor.

Finisaje si dotari :

- caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80
- caramida de 25 cm la interior
- betoane de la General Beton
- plansee din beton armat
- izolatie din polistiren extrudat de 5 cm Austrotherm pe parter
- tencuiala decorativa Knauf
- tigla de la Bramac
- pereti tencuiti finisati cu o mana de glet
- usa intrare din tamplarie PVC
- geamuri termopan din tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla marca Rehau ( culoarea gri antracit )
- centrala termica prin condensatie de 24 kw marca Bosch
- calorifere din otel
- instalatiile termice, electrice si sanitare
- racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica, internet ( fibra optica ), tv

Imobilul se preda la stadiul de gri la interior si cheie la exterior cu gard din lamele de metal cu fundatie din beton ( de asemenea si pentru gradini ), aleile pietonale pavate cu dale din beton, zone verzi amenajate cat si locurile de parcare.

Casa se vinde la pretul de 67.000 euro, poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar sau Prima Casa.
  • Vanzare 67.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213747 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 850 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1329 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei