Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sura Mica Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa 4 camere si 1600 mp teren in sura mica judetu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.600 m2 teren in Sura Mica, Sibiu
Jun 23, 2017 Jun 23, 2017 Casa singur in curte cu 4 camere si 1600 mp teren si amprenta casei de 181 mp, de vanzare in Sura Mica pe strada Calea Ocnei judetul Sibiu, construita in anul 1974 si renovat in 2004. Este conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind foarte avantajoasa pentru a multumi doua familii, cele doua apartamente cu intrari, contorizari si centrale termice separate care compun casa, sunt structurate astfel in primul apartament cu suprafata locuibila de 81 mp sunt 2 camere semidecomandate, o baie si o bucatarie mare, din hol se intra separat in sufragerie, iar din bucatarie se intra in cealalta camera. Camerele sunt mari, luminoase si sunt dotate cu geamuri termopan, parchet laminat si beneficiaza de incalzire cu centrala termica si calorifere de otel. Terasa acestui apartament este foarte frumoasa, privelistea spre gradina de flori fiind locul ideal pentru o relaxare unica, al doilea apartament oglindeste imaginea primului apartament, dar suprafata acestuia este de 70 mp, in cazul acestuia observam cele 2 camere foarte practice, baia si bucataria incununate de terasa superba, toate aceste spatii beneficiind de imbunatatiri multiple. Faptul ca apartamentele sunt delimitate total ( contorizare, centrale termice si intrari separate ) reprezinta un mare avantaj in perspectiva locuirii acestui spatiu de catre o familie numeroase, intimitatea si posibilitatile adaptarii spatiului generos fiind multiple. Instalatile de apa si curent au fost total inlocuite, iar podul si sura sunt structuri solide care reprezinta spatii foarte bune pentru depozitare, terenul foarte mare cu suprafata totala de 1600 mp are o deschidere de 15 metri liniari, accesul auto se poate face cu orice gen de autovehicul prin intermediul unor porti de fier forjat. Casa este retrasa 40 metri liniari de la strada asfaltata Calea Ocnei, locatia fiind ideala ca utilitate, distanta fata de Sibiu ( 10 minute de mers cu masina ) este usurata de autostrada, raportul calitate / pret fiind unic, aceasta zona dezvoltandu-se foarte mult in ultima vreme. Investitia este rentabila atat celor care lucreaza in parcurile industriale, dar si celor care isi doresc o sinteza intre stilurile de viata rustic si urban. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 75000 euro negociabil. Comision zero de la cumparator.

casa 4 camere si 1600 mp teren in sura mica judetu

Casa cu 1.600 m2 teren in Sura Mica, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 151 m2, teren în suprafata de 1.600 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 190792 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sura Mica
  • Reper: Sura mica
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 151 m2
  • Suprafata construita: 181 m2
  • Suprafata teren: 1.600 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1974

Alte informatii:

Casa singur in curte cu 4 camere si 1600 mp teren si amprenta casei de 181 mp, de vanzare in Sura Mica pe strada Calea Ocnei judetul Sibiu, construita in anul 1974 si renovat in 2004.
Este conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind foarte avantajoasa pentru a multumi doua familii, cele doua apartamente cu intrari, contorizari si centrale termice separate care compun casa, sunt structurate astfel in primul apartament cu suprafata locuibila de 81 mp sunt 2 camere semidecomandate, o baie si o bucatarie mare, din hol se intra separat in sufragerie, iar din bucatarie se intra in cealalta camera.
Camerele sunt mari, luminoase si sunt dotate cu geamuri termopan, parchet laminat si beneficiaza de incalzire cu centrala termica si calorifere de otel.
Terasa acestui apartament este foarte frumoasa, privelistea spre gradina de flori fiind locul ideal pentru o relaxare unica, al doilea apartament oglindeste imaginea primului apartament, dar suprafata acestuia este de 70 mp, in cazul acestuia observam cele 2 camere foarte practice, baia si bucataria incununate de terasa superba, toate aceste spatii beneficiind de imbunatatiri multiple. Faptul ca apartamentele sunt delimitate total ( contorizare, centrale termice si intrari separate ) reprezinta un mare avantaj in perspectiva locuirii acestui spatiu de catre o familie numeroase, intimitatea si posibilitatile adaptarii spatiului generos fiind multiple.
Instalatile de apa si curent au fost total inlocuite, iar podul si sura sunt structuri solide care reprezinta spatii foarte bune pentru depozitare, terenul foarte mare cu suprafata totala de 1600 mp are o deschidere de 15 metri liniari, accesul auto se poate face cu orice gen de autovehicul prin intermediul unor porti de fier forjat.
Casa este retrasa 40 metri liniari de la strada asfaltata Calea Ocnei, locatia fiind ideala ca utilitate, distanta fata de Sibiu ( 10 minute de mers cu masina ) este usurata de autostrada, raportul calitate / pret fiind unic, aceasta zona dezvoltandu-se foarte mult in ultima vreme.
Investitia este rentabila atat celor care lucreaza in parcurile industriale, dar si celor care isi doresc o sinteza intre stilurile de viata rustic si urban.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 75000 euro negociabil. Comision zero de la cumparator.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190792 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1308 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1922 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei