Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa la cheie de tip duplex cu 4 camere si garaj s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 165 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 Va oferim spre vanzare casa moderna de tip duplex cu 4 camere decomandate la stadiul de cheie, situata in zona Piata Cluj din Sibiu, aflata la 5 minute de mers cu masina fata de centrul orasului, cu o suprafata totala a terenului de 165 mp, racordata la toate utilitatile: apa, canalizare, curent si gaz. Aceasta casa este de tip duplex, la intrarea principala se afla o curte pavata si imprejmuita, cu niste scari foarte frumos amenajate pe care se face accesul principal in casa, accesul auto se face direct intr-un garaj subteran unde se pot parca 2 autoturisme. Imobilul este impartit pe mai multe nivele astfel: la demisol se afla garajul si o pivnita spatioasa; la parterul inalt se afla un hol, bucatarie inchisa cu loc de luat masa, un living generos si luminos cu iesire in spatele curtii, unde se afla o terasa acoperita si o gradina de aproximativ 90 mp. La etajul casei se afla 3 dormitoare decomandate, baie si un hol de unde se poate ajunge in pod cu ajutorul unei scari retractabile, legatura intre cele 3 nivele principale se face pe o scara interioara din beton armat. Aceasta proprietate prezinta imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate: geamuri termopan, usi din lemn la interior, acoperis din tigla, termosistem la exterior, sistem de supraveghere video, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila cu aplicatii de tapet, parchet laminat, mobilier de export in toate incaperile de cea mai buna calitate. Pretul de vanzare pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 119.000 euro usor negociabil.

casa la cheie de tip duplex cu 4 camere si garaj s

Casa cu 165 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 165 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 214332 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 119.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 168 m2
  • Suprafata teren: 165 m2
  • Deschidere: 7 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare casa moderna de tip duplex cu 4 camere decomandate la stadiul de cheie, situata in zona Piata Cluj din Sibiu, aflata la 5 minute de mers cu masina fata de centrul orasului, cu o suprafata totala a terenului de 165 mp, racordata la toate utilitatile: apa, canalizare, curent si gaz.
Aceasta casa este de tip duplex, la intrarea principala se afla o curte pavata si imprejmuita, cu niste scari foarte frumos amenajate pe care se face accesul principal in casa, accesul auto se face direct intr-un garaj subteran unde se pot parca 2 autoturisme. Imobilul este impartit pe mai multe nivele astfel: la demisol se afla garajul si o pivnita spatioasa; la parterul inalt se afla un hol, bucatarie inchisa cu loc de luat masa, un living generos si luminos cu iesire in spatele curtii, unde se afla o terasa acoperita si o gradina de aproximativ 90 mp. La etajul casei se afla 3 dormitoare decomandate, baie si un hol de unde se poate ajunge in pod cu ajutorul unei scari retractabile, legatura intre cele 3 nivele principale se face pe o scara interioara din beton armat.
Aceasta proprietate prezinta imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate: geamuri termopan, usi din lemn la interior, acoperis din tigla, termosistem la exterior, sistem de supraveghere video, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila cu aplicatii de tapet, parchet laminat, mobilier de export in toate incaperile de cea mai buna calitate.
Pretul de vanzare pentru aceasta casa complet mobilata si utilata este de 119.000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 119.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214332 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 967 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1483 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei